J.M. Noteborn

Goede communicatie / goede prijs / snelle levering / goed materiaal / heel goed afgewerkt. Samengevat : Top.

Er was telefonische terugkoppeling.

R Marijs

Service gericht

H Hooiveld

Weer uitstekend

Veel info op de site, scherpe prijs, mooie selectie producten

R Coffie

Ook het bestellen op de site is gewoon goed geregeld Ik ben zeer tevreden met de geleverde materialen de goten waren precies op maat van wat ik door had gegeven en waren netjes verpakt
Ook het bestellen op de site is gewoon goed geregeld
Als ik weer wat zink nodig heb ga ik het zeker hier bestellen

Het zink was netjes afgeleverd zonder deuken en krassen en dat vind ik toch wel prettig

L Waldus

Snelle en goede service.

TJ Kuijt

D Dullaart

Snelle service, maatwerk voor een goede prijs.

Persoonlijke aandacht

A Buijs

Goed aanspreekbaar en snelle levering

JD Henschen

Goed en tijdig geleverd, doos was flink gekreukt, maar er zaten gelukkig geen deuken in het zink.

Fijn dat je kunt aangeven dat je wel/niet het stokeinde bij de HWA-beugel erbij wilt hebben. Nog fijner dat je kunt aangeven dat de diameter van de HWA beugel 82 mm moet zijn (geschikt voor dubbele... Fijn dat je kunt aangeven dat je wel/niet het stokeinde bij de HWA-beugel erbij wilt hebben. Nog fijner dat je kunt aangeven dat de diameter van de HWA beugel 82 mm moet zijn (geschikt voor dubbele wrong).

SC Service Dakdekkersbedrijf

Prima kwaliteit en snelle levering