D Heezen

(Bewerkt)

Bestelling pas na een week binnen.

Bestelling pas na een week binnen.

Wil je met de klus beginnen passen de beugels niet. Stuur je een email krijg je autoreply dat firma 3 weken dicht zit dus niet te bereiken is. niet meer van deze tijd om je webshop 3 weken dicht te doen. Je levert 'zink aan de doe het zelver', de doe het zelver heeft tijd in de vakantie, wanneer zijn jullie dicht? in de vakantie, juist.

beoordeling herzien? jazeker, nog waardelozer dan waardeloos. 0 sterren geven kan helaas niet.

Waardeloos dus.

M Van Craen

Duidelijk bestelproces en bijhorende uitleg. Zeer snelle levering. Pro-actieve melding dat er een dagje vertraging in de levering zou zijn. Goede prijs/kwaliteit!

M. Klerx

Alles is prima verlopen

Goede communicatie

Pieter

Eenvoudig bestelproces, duidelijke website met goede afbeeldingen. Nette bezorgdienst die via de T&T goed te volgen is.

Mijn vragen werden telefonisch goed en snel beantwoord.

Kurt De Kerf

Corekte info over mijn bestelling. Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

HR Valk

M.W.T. De Wit

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle levering, simpele montage

G Smid

Hele goede website, precies gekregen wat ik bestelde. telefonische contact prima.

M

Snelle en correcte aflevering!

Willem Van Severen

Snelle, correcte levering