Vitor Ribeiro
- Reactiesnelheid
- Beveelt u dit bedrijf aan
- ja
- Wilt u dat wij naar aanleiding van uw feedback contact met u opnemen?
Goed kwaliteit, veilig en snel geleverd
Wederom klasse werk geleverd, foutje in het maatwerk precies op tijd hersteld.
Zeer goed, na verkeerde bestelling en te weinig levering van iets anders. Is het keurig opgelost.👍
Goed en snel geholpen, mooie kwaliteit en vrolijk personeel...
Behalve de vertraging door de Kerstvakantie, welke werd vermeld bij bestellen, bestelling volgens afspraak en opdracht. Bezorging ook conform afspraak. Top
Correcte en tijdige verzending.
Alles uitstekend!
Snelle levering. Zetwerk precies op maat volgens opgave
Service gericht
Ik ben zeer tevreden met de geleverde materialen de goten waren precies op maat van wat ik door had gegeven en waren netjes verpakt Ook het bestellen op de site is gewoon goed geregeld Als ik weer wat zink nodig heb ga ik het zeker hier bestellen
Snelle en goede service.
Snelle service, maatwerk voor een goede prijs.
Goed aanspreekbaar en snelle levering
Zink en Koper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zink en Koper heeft de volgende resultaten bereikt:
Zink en Koper
Schoolstraat 92
3864 MK Nijkerkerveen
Goed kwaliteit, veilig en snel geleverd
Wederom klasse werk geleverd, foutje in het maatwerk precies op tijd hersteld.
Goed en snel geholpen, mooie kwaliteit en vrolijk personeel...
Correcte en tijdige verzending.
Alles uitstekend!
Snelle levering. Zetwerk precies op maat volgens opgave
Service gericht
Snelle en goede service.
Snelle service, maatwerk voor een goede prijs.
Goed aanspreekbaar en snelle levering
Zink en Koper heeft de volgende resultaten bereikt: