VVN Steenwijkerland

Perfect geholpen. Doe wel vaker zaken met zintuig.

ROC Mondriaan

De producten die we besteld hadden, waren ondanks een krappe levertijd op tijd binnen én ze werden erg goed ontvangen door de nieuwe collega's. Kortom, het was een hele mooi toevoeging aan onze... De producten die we besteld hadden, waren ondanks een krappe levertijd op tijd binnen én ze werden erg goed ontvangen door de nieuwe collega's. Kortom, het was een hele mooi toevoeging aan onze introductiedag. Dank nog voor de soepele en snelle service!

LK mediasupport

Flexibel bedrijf, had opdracht met korte levertijd. Goed geholpen!

ROC Mondriaan

Vlotte en duidelijke communicatie. Producten vielen goed in smaak bij de doelgroep. Letterlijk en figuurlijk. :-)

Debby de Hond/DelenDoetGoed.nl

Zeer professioneel en klantvriendelijk te woord gestaan

academie voor ambulancezorg

Prima, snel antwoord

Theo Miedema

Overall top, goede persoonlijke service. En snelle levering wat erg belangrijk was voor mij.

Lanser's Trio

Super, snel en heel goed mee gedacht

DC construct

Perfect, supergoede service en antwoorden via mail heel snel en correct. De ten laatste datum van levering was zelfs niet behaald, de producten kwamen vroeger dan verwacht, waar wij heel tevreden... Perfect, supergoede service en antwoorden via mail heel snel en correct. De ten laatste datum van levering was zelfs niet behaald, de producten kwamen vroeger dan verwacht, waar wij heel tevreden over zijn. Zintuig heeft ons voor de zoveelste maal een uitstekende service geboden.