Eerste en laatste keer

Beste mijnheer/ mevrouw.
Wat jammer dat u ons een slecht cijfer geeft, helaas geeft u in deze review geen aanknopingspunt wie u bent of om welke levering dit ging.
We doen wel eens iets...
Beste mijnheer/ mevrouw.
We doen wel eens iets fout, dat klopt, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Maar we leren graag van onze fouten!
Misschien neemt u nog de moeite even contact op te nemen dan kijken we waar het mis ging en hoe we dit kunnen oplossen voor u.
Met vriendelijke groet S Weigert

Tuincentrum De Huifkar

Voor de eerste keer bij Zintuig.nl besteld. Goede en duidelijke feedback gekregen en super snelle levering. TOP!

sofie wellens

Houten pennen besteld die moet dienen ipv suikerbonen.
SUPER MOOIE PENNEN.

wiver

HARTVERWARMEND EN ZEER MEEDENKEND

R.Zee

Onduidelijke website. Er wordt geadverteerd met gratis zichtexemplaar die uiteindelijk grof betaald moeten worden, het staat natuurlijk wel ergens op de site. Je moet dan wel goed zoeken.

Beste mijnheer Zee.
Dank voor uw feedback, jammer dat u ons zo een slecht cijfer geeft.
Beste mijnheer Zee.
Dank voor uw feedback, jammer dat u ons zo een slecht cijfer geeft.
Onze sample regels zijn echter transparant en duidelijk, als u 1 invult als aantal dan ziet u gelijk de prijs en ons voorstel staan. "De verzendkosten voor 1 onbedrukt voorbeeld crediteren wij indien er binnen 2 weken een groothandels order volgt. "
Bij elk ander aantal wordt ook direct een prijs berekend.
De prijzen zijn afhankelijk van aantallen en druk opties.
Maar natuurlijk heeft u een punt, want als u het niet ziet dan hebben wij het voor u ( en wellicht anderen) niet duidelijk genoeg omschreven.
Ik heb ons web team opdracht gegeven nog eens kritisch naar deze functies te kijken en wellicht kunnen wij op basis van uw kritische noot verbeteringen doorvoeren.
Dank u en wellicht tot een andere keer waarbij wij u opnieuw zullen proberen tevreden te stellen.
Vriendelijk groet S Weigert

Inmiddels twee maal een order geplaatst waarbij de eerste order inmiddels is uitgeleverd. Dit naar volle tevredenheid. Gedurende het gehele proces snel, netjes en klantvriendelijk op de hoogte... Inmiddels twee maal een order geplaatst waarbij de eerste order inmiddels is uitgeleverd. Dit naar volle tevredenheid. Gedurende het gehele proces snel, netjes en klantvriendelijk op de hoogte gehouden van de vorderingen en daarnaast snel kunnen schakelen over de drukproef.

We zijn zeer tevreden met onze piccolo`s.

Inja

Goede email contact.
snelle reactie / snelle levering en keurig verpakt.

Gemeente Borger-Odoorn

Zeer goede ervaringen met Zintuig!

Mario Riemens (Partydrink)

Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijk personeel

Reactie Zintuig.nl:

Beste mijnheer Riemens, wat fijn dat u tevreden bent! Dat is altijd fijn te weten. Echter jammer van uw opmerking over de dopper-prijs. Dat verdient een uitleg die ik u uiteraard graag geef. Neemt u... Beste mijnheer Riemens, wat fijn dat u tevreden bent! Dat is altijd fijn te weten. Echter jammer van uw opmerking over de dopper-prijs. Dat verdient een uitleg die ik u uiteraard graag geef. Neemt u even contact met ons op? Wellicht is er sprake van een appels-peren vergelijking. Vriendelijke groet. Steph Weigert directeur Zintuig BV Tel. 035-6956000