Fijne producten met een heerlijk geur! Veel verschillende producten gebruikt, maar de overstap naar Zinto bevalt heel goed. Ik zou het zeker aanbevelen.
Yvonne Van der Beele
Gebruik sinds 2,5 jaar verzorgingsproducten van Zintzo. Echt een aanrader. Frisse wasgel voor gezicht, geen trekkerig gevoel , heerlijk fris geurtje . 2x per dag gebruik ik het powerserum...Gebruik sinds 2,5 jaar verzorgingsproducten van Zintzo. Echt een aanrader. Frisse wasgel voor gezicht, geen trekkerig gevoel , heerlijk fris geurtje . 2x per dag gebruik ik het powerserum en de dag- en nachtcrème. Powerserum breng ik aan onder dagcrème , soms vooraf de peeling van Zintzo. Voorheen had ik vaak in de winter door verwarming een droge trekkerige huid/gezicht . Met deze crème helemaal niet , super hydraterend en een fijne zachte huid. Verder ben ik blij met de heerlijk frisse geur van de producten,
Lizzy
Fijne producten, professioneel, secuur.
Asma Edrisi
Ik heb een top verzorgde workshop bij gilde opleidingen mogen bijwonen
Jimmy
Ik gebruik dit product nu al een half jaar voor mijn acne. Sinds ik verschillende producten (Face Wash en Day/night creme) gebruik van Zintzo is niet al mijn acne weg, maar merk ik wel dat mijn huid...Ik gebruik dit product nu al een half jaar voor mijn acne. Sinds ik verschillende producten (Face Wash en Day/night creme) gebruik van Zintzo is niet al mijn acne weg, maar merk ik wel dat mijn huid rustiger is geworden.