9.7 /10

checkbox100% beveelt Zomoti In & Outdoor aan!

van den Helm

Nieuw rolluik hier geplaatst. Zeer vakkundig en netjes. We zijn er heel blij mee.

Rolluik

Poirters

Prima bedrijf werken snel en goed samen Een snelle afhandeling kundig en supergoed Dus met andere woorden het is een toppiejoppie bedrijf

Peter Oppermans uit Kaatsheuvel

Zomoti heeft zeer bekwame werklui, die weten waar ze over praten . zeer precies , zeer vriendelijk. zou ze aan iedereen aan bevelen onze mensen kwamen uit Tilburg . ze hebben top werk geleverd

2 overkappingen

M. Antonissen

Vertrouwd, goede uitleg

Motor rolluik met installatie

El

Erg prettig geholpen, snelle reactie bij vragen en fijne mannen over de vloer gehad die mijn zonnescherm kwamen hangen

Zonnescherm malibu

van Dijk

Mooie overkapping geplaatst. Vriendelijk en snel contact. Geven goed advies, uitvoering in overleg, duidelijke uitleg. Mannen werken netjes en vakkundig. Ruimen alles netjes op en hebben zelfs meerwerk gedaan door extra stopcontact aan te leggen. Super tevreden, zeker aan te raden!

van Seters

Positief netjes en kwalitatief super

Raam horen

Iris

Fijn en snel contact. Snelle en vriendelijke service voor een goed prijsje. 50% goedkoper dan bij andere rolluik zaken.

Rolluiken

Fam. Hooft

Donderdag de solar screens geplaatst aan de achterzijde van ons huis. Ruime keuze, goed advies, duidelijke communicatie en uitleg en gezellige mannen. Wat wil je nog meer. Laat de zon maar schijnen! 🔝

Jos

Mooie overkapping geplaats en rolluiken gehangen. Alles past mooi bij elkaar. Goed advies gehad en echt vriendelijke mensen. Werken netjes en ruimen alles ook nog eens netjes op en nemen de het ook mee. Zijn echt super tevreden en raad dit bedrijf ook zeker aan.

Overkapping en rolluiken

K. Ravenhorst

Prachtige solar screens geplaatst, passen perfect bij ons huis. Goed geadviseerd en erg vriendelijke en vakkundige mensen.

anonymous

Zeer goed, duidelijk en afspraken worden nageleefd

Zonwering

S. Verhees

Zeer tevreden over dit bedrijf na plaatsing zonnescherm. Duidelijke communicatie, offerte en komen afspraken na. Correcte en snelle plaatsing, vriendelijke en vakkundige medewerkers. Nemen ook nog eens t afval zelf weer mee. TOP.

Zonnescherm

Rajesh Shyamnarain

Ik heb de service als Zomoti uitstekend ervaren. Het zijn kundige vaklui die zeer zorgvuldig en secuur te werk gaan. Het resultaat is verbluffend en de prijs-kwaliteitverhouding is perfect.

Glaswand

Jordi van der Weegh

Top bedrijf ! Vakmensen en heldere en snelle communicatie

Glazen pui / wanden serre

Zomoti In & Outdoor verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zomoti In & Outdoor heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 16 januari 2023

Zomoti In & Outdoor

Wij plaatsen alle soorten buiten en binnen zonwering maar ook voor een overkapping of glazen schuifwand bent u bij ons op het juiste adres.

Generaal Barberstraat 65

5025 XA Tilburg