9.2 /10

checkbox95% beveelt Zondeco aan!

Diana van Mierlo

Ziet er prima uit. Misschien wat later geleverd dan gedacht maar in de Kerstperiode is dat wel normaal.

Bamboe jaloezie

Dirk Huckriede

Makkelijk bestellen, goede informatie over het fabricage- en verzendproces, perfect verpakte levering.

bamboe jaloezieën op maat

Particulier

Stefanie is een held

Een draaimechanisme met koord

Hanne Wagenvoord

SterSterSterSterLege ster

Goed Produkt, goede levering, fijn alles nagenoeg onbeschadigd. Bij de boven/ front lijst was 1 van de 5 witte steun-magneetjes kapot. De draden van de zij- geleiding zijn waren 30 cm tekort, waardoor ik de jaloezie niet vast kan zetten. Maar het staat mooi en is eenvoudig zelf te monteren…..

Jalouzie 205 breed, 186 hoog, grijs met een linnen band

ADD-sign

Nu twee markiezen gekocht en ze zijn prachtig Mooi product Hebben al iemand naar jullie doorgestuurd

Beige markiezen

Philip Nijenhuis

Het is nog niet afgerond, het wordt donderdag geplaatst. Vooralsnog perfect.

Antwoord Zondeco

Beste Philip, Hartelijk dank voor je positieve review. Heel veel woonplezier met jullie nieuwe abachi houten jaloezieen. Team Zondeco

Lion

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service. Snelle levering en precies wat je voor ogen hebt.

Jaloezien

Hartelijk dank voor je review. Team Zondeco

Hes

Voor 3 ramen 25 mm al lamellen besteld. Was goed en netjes verpakt. Goede kleur en juiste maat, ze hangen mooi.

Product of service:
3 stuks aluminium lamellen.

Antwoord Zondeco

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles mooi hangt. Team Zondeco

Paul

Mooie lamellen, scherpe prijs

Aluminium jalouzieën

Henno

Prachtige jaloezie. Makkelijk te installeren en goede kwaliteiteit.

xbamboe jaloezieën 65mm

N

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht

Antwoord Zondeco

Beste N, We willen je graag helpen. Echter is er op de opgegeven gegevens geen klantaccount of bestelling te vinden. Kunt u dat ander toesturen via info@zondeco.nl Dan kunnen we samen een oplossing zoeken voor het probleem. Team Zondeco.nl

Milan

Heel goed geholpen met de vragen die ik had. De monteur kwam bij ons de volgende dag al inmeten. Levering ook erg snel gegaan.

bamboe

Isa

Super blij met het resultaat. Voor ons hele huis houten jaloezieën laten inmeten en monteren. Service is erg goed doordat ze je op de hoogte houden en goed bereikbaar zijn.

houten jaloezie

Sven

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levertijden zijn erg snel. Mooi afgewerkte jaloezieën.

jaloezie

Fenna K

Zeer goed geholpen door Erik. Goed advies en binnen 3 dagen een inmeetafspraak. Mooie producten, wij zijn blij!

bamboe jaloezie

Zondeco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zondeco heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2024

Zondeco

Zondeco - Raamdecoratie op maat. De online winkel voor raamdecoratie. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardig op maat gemaakte raamdecoratie. Onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, dus je koopt direct bij de fabrikant. Dat betekent voordelige prijzen en snelle leveringen! Je kan bij ons gratis kleurstalen aanvragen en bieden handige inmeet- en montageinstructies voor degene die het in eigen hand willen hebben. Voor klanten die dit liever uitbesteden bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Dat weet je zeker dat alles goed wordt opgemeten en geinstalleerd! Kies voor Zondeco en ga voor kwaliteit.

Havenstraat 74-G

Jalouzie 205 breed, 186 hoog, grijs met een linnen band

ADD-sign

Beige markiezen

Philip Nijenhuis

Het is nog niet afgerond, het wordt donderdag geplaatst. Vooralsnog perfect.

Lion

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service. Snelle levering en precies wat je voor ogen hebt.

Jaloezien

Hartelijk dank voor je review. Team Zondeco

Hes

Product of service:
3 stuks aluminium lamellen.

Paul

Mooie lamellen, scherpe prijs

Aluminium jalouzieën

Henno

Prachtige jaloezie. Makkelijk te installeren en goede kwaliteiteit.

xbamboe jaloezieën 65mm

N