Advies
Deskundigheid

René Duijn

Klassebedrijf, komt zijn afspraken na, keurige installatie!! A kwaliteit.

Keurige installatie met goede materialen
12x Sharp WP420

Familie Paul en Bertha Beeres

Zeer positief, zeker qua aanbod niet te aarzelen bij vragen. Bovenal zeer toegewijde, proactief meedenkende medewerkers die de panelen plaatsten, een veel betere plaats voor de Solar Edge voorstelden ondanks dat dit van hen extra inspanning vergde. Ook volop bereidheid tot uitleg enz. en dit al ondanks hitte, het zonder lift naar boven moeten sjouwen van de panelen terwijl de situatie logischerwijs de aanwezigheid van traplift zou veronderstellen. Desondanks bleven de medewerkers klantgericht, enz. Chapeau.

Bereidheid tot uitleg en toewijding van de proactieve meedenkende medewerkers bij plaatsing onder warme / lastige omstandigheden.
Product of service:
Zonnepanelen 410 Wp van Sharp, omvormer SolarEdge enz.

Aart Dirks Montage

Bij aanvraag krijg je een keurige offerte met verschillende mogelijkheden en een goede uitleg erbij. (Ik heb geen verstand van zonnepanelen maar kon het redelijk begrijpen) Na mijn bevestiging van welke keus ik gemaakt had werd er direct een afspraak gemaakt voor de montage. En er is niet van deze afspraak afgeweken. Een week of twee voor de afspraak kreeg ik netjes een bevestiging via de mail dat ze op de betreffende datum zouden komen rond de middag en dat gebeurde ook. En aan het eind van de middag had ik een werkend systeem op mijn dak liggen. Netjes gemonteerd, inclusief alle aansluitingen richting meterkast. Ik ben tevreden.

Duidelijke offerte. Direct een afspraak. En keurig aan de afspraak gehouden. Nette en snelle montage. Deskundig personeel. Enzovoort.
Solar Edge zonnepanelen

Danny

SterSterSterSterLege ster

Lang moeten wachten op de panelen, maar het plaatsen zelf was snel gedaan. Netjes afgewerkt.

Bij het plaatsen kon ik in overleg nog aangeven hoe ik het wil hebben.
Sharp panelen met Solar Edge omvormer

Eijkelenboom

Professioneel, plezierig en betrouwbaar om mee te werken, zowel in offerte stadium als in de uitvoering.

Weten waar ze het over hebben, komen afspraken volledig na en leveren kwaliteit

Overduin

Komen de afspraken netjes na en kunnen hun producten goed

Monteurs denken met de klant mee

frank de winter

Wat een deskundige en betrouwbare mensen, vandaag geplaatst en een duidelijke uitleg, zal jullie zeker aanraden. Bedankt monteurs

Prijs en informatie

Arend Reijm

De offerte was duidelijk en de afspraken daarna werden nagekomen. De monteurs zijn zeer vakkundig en vriendelijk. Alles werkt en jullie hebben er alweer een tevreden klant bij!

Zeer ervaren medewerkers
zonnepanelen

Ad Verwijmeren

Prima contact, komt afspraken na en het geheel wordt vakkundig gemonteerd door klantvriendelijk personeel. Gewoon een topbedrijf.

Vakkundige plaatsing conform afspraak.

MGJ Bouman

Eind mei offerte gevraagd, begin juni kwam Arjen op mijn verzoek even kijken of het allemaal paste en toen kreeg ik al de installatiedatum te horen als ik zou bestellen. Dat was 18 oktober, vandaag dus! Ik dacht dat ze hier wel de hele dag bezig zouden zijn maar in 3 uur tijd was alles geinstalleerd, meterkast aangepast en werkte de app. Alle drie waren beschaafde professionals die goed op elkaar ingespeeld waren. Zeer tevreden en de eerste 6.8 kWh zijn binnen! Meteen de naam doorgegeven aan een vriend die ook zonnepanelen wilt installeren.

Betrouwbaar Vakmensen Ontzorgen voor de klant
13 zonnepanelen

Vlaanderen

Super service,klantvriendelijk,niets is teveel gevraagd.

Goed contact,alles duidelijk en snel geregeld,nette en vriendelijke monteurs,goede kwaliteit voor een mooie prijs
8 zonnepanelen sharp

Ruud Adriaansens

UITSTEKEND! NA 3 JAAR NOG STEEDS ZEER TEVREDEN OVER DE GELEVERDE PRODUCTEN EN INSTALLATIE.

KWALITEIT, ZONNEPANELEN XTRA KOMT AFSPRAKEN NA.
20 zonnepanelen 325Wp LG, 1 omvormer SolarEdge SE5000H + 20 optimizers P370

Antwoord Zonnepanelen Xtra

Bedankt voor uw positieve reactie.

Geantwoord op

Berger H

Deskundig en duidelijk advies, goed werk geleverd, regelt veel voor klant.

Goed advies, zelf gedacht aan flink aantal panelen, maar op advies van Xtra minder geplaatst, duidelijk deskundig
LG panelen 385Wp en Solar Edge HDWave omvormer

Jasper

Zeer positief

Eerste gesprek aan de keukentafel, Meedenkend, flexibel, Geen druk om te beslissen Vriendelijke en nette monteurs, Alles in overleg, Duidelijke en snelle communicatie Werken alleen met top spullen
Zonnepanelen installatie

Arthur Doding

Xtra zonnepanelen verkopen de betere zonnepanelen die nauwelijks duurder zijn dan veel inferieure Chinese panelen. Bij het huisbezoek wordt er gekeken naar de situatie en besproken wat de mogelijkheden zijn en de beste oplossing is. Panelen werden bij mij 6 weken na akkoord gaan met de offerte geplaatst. Ervaren en vakkundige elektricien heeft binnenshuis e.e.a. geïnstalleerd en de kabel op een extra groep in de meterkast aangesloten. Op het dak waren twee medewerkers die duidelijk ook ervaren waren druk bezig met de aanleg van 2 x 6 panelen (zowel op oost als westzijde van mij dak). Conform afspraak om 8.30uur begonnen en om circa 14.30uur klaar. Alles is heel netjes aangelegd en opgeleverd. Super tevreden over het proces.

'kwaliteit en betrouwbaarheid
12 stuks LG 355wp NeON2-N5 met solar edge optimizers en omvormer

Zonnepanelen Xtra verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zonnepanelen Xtra heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 27 december 2016

Zonnepanelen Xtra

Zonnepanelen-Xtra is een erkend installateur voor zonnepanelen en toebehoren. Wij werken alleen met wereldbekende topmerken zoals Sharp, LG ,Sonnenstromfabrik, SolarEdge, Goodwe en Enphase. Regionaal en vertrouwd dichtbij. Uitstekende service en montage. All-in installaties verzorgd van A tot Z. Uw betrouwbare partner voor zonnepanelen.

Houtschelf 15a

3371KB Hardinxveld-Giessendam

Advies
Deskundigheid

René Duijn

Klassebedrijf, komt zijn afspraken na, keurige installatie!! A kwaliteit.

Keurige installatie met goede materialen
12x Sharp WP420

Familie Paul en Bertha Beeres

Product of service:
Zonnepanelen 410 Wp van Sharp, omvormer SolarEdge enz.

Aart Dirks Montage

Solar Edge zonnepanelen

Danny

SterSterSterSterLege ster

Bij het plaatsen kon ik in overleg nog aangeven hoe ik het wil hebben.
Sharp panelen met Solar Edge omvormer

Arend Reijm

Zeer ervaren medewerkers
zonnepanelen

Ad Verwijmeren

Vakkundige plaatsing conform afspraak.

MGJ Bouman

Betrouwbaar Vakmensen Ontzorgen voor de klant
13 zonnepanelen

Vlaanderen

Super service,klantvriendelijk,niets is teveel gevraagd.

8 zonnepanelen sharp

Ruud Adriaansens

KWALITEIT, ZONNEPANELEN XTRA KOMT AFSPRAKEN NA.
20 zonnepanelen 325Wp LG, 1 omvormer SolarEdge SE5000H + 20 optimizers P370

Antwoord Zonnepanelen Xtra

Bedankt voor uw positieve reactie.

Geantwoord op

Berger H

Deskundig en duidelijk advies, goed werk geleverd, regelt veel voor klant.

LG panelen 385Wp en Solar Edge HDWave omvormer

Jasper