1921 beoordelingen

1921 Reviews

Veenstra

Tot alle tevredenheid nemen we dynamisch stroom af!

Doen wat ze beloven en een goede app

Nvt

Neeltje mol

Goede voorlichting: dus geen problemen achteraf.

Een heel goede en aardige monteur: past alles aan in de meterkast, overlegd goed en werkt erg netjes.

En dat alles voor een...
Goede voorlichting: dus geen problemen achteraf.

En dat alles voor een goede prijs.

Eerlijk, duidelijk en netjes.

Geen.

Reactie Zonneplan.nl:

Dank je wel voor je reactie! Geweldig dat de installatie naar tevredenheid is verlopen!

Martien

Variabel tarief, dus je kunt zelf bepalen wanneer je energie gaat gebruiken. Helaas de laatste tijd weinig zon op de panelen.

Variabel tarief

Nog niet

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor de positieve review. Laten we hopen op meer zon de aankomende tijd!

Gerard

Goed en duidelijk

Goede informatie

Ga zo door

Thomas Dolphijn

Een thuis batterij van 20kwh besteld en de stappen doorlopen die gedaan moeten worden. Alle signalen stonden op groen! Hartstikke fijn.
Op de dag van de installatie bleek de beoogde locatie...
Op de dag van de installatie bleek de beoogde locatie niet helemaal te voldoen aan de voorwaarden. Nu kan dit gebeuren. Hierna gewacht op een reactie vanuit Zonneplan maar deze niet gekregen, hier moest ik meerdere malen zelf achteraan. Een andere plek zou een mogelijkheid kunnen zijn maar daarvoor moesten een water- en afvoerleiding verplaatst worden. Als ik dit zelf zou uitvoeren kreeg ik een 100% installatie garantie. Nou u raad het al.. de installatie ging na de aanpassing ook niet door. Ineens kon het kabeltraject niet meer geplaatst worden en moesten er opnieuw allerlei voorbereidingen door mij als klant gedaan en betaald worden! Je zou verwachten dat Zonneplan zich enigszins coulant zou opstellen door de eerdere ervaring en hier ook in mee zou denken en handelen maar nee.. dit moest opnieuw door mij gedaan worden op eigen kosten…Ongelofelijk slechte service, zelf continue erachter moeten bellen en verkeerde informatie.. 100% installatie garantie wat niks waard bleek en daarna zelfs nog een coulante oplossing voorgesteld wat zo werd afgeserveerd. Denk goed na over het laten installeren bij dit bedrijf!

Weinig

Zelf de klant benaderen
Geen leugens vertellen
Meedenken met de klant
Coulant zijn als je zelf continue fouten maakt
Etc.

Beste,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat ontzettend vervelend om te horen dat het proces rondom de installatie zo moeizaam is verlopen en dat u geen passende ondersteuning heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd, zeker gezien de extra kosten en inspanningen die van uw kant zijn gevraagd. Uw feedback nemen we serieus en inmiddels hebben we contact gehad. We hopen het samen positief te kunnen afronden.

W. Zijlstra

Ze werken erg netjes en vakkundig, een mooi resultaat

Zeer nette en mooie afwerking

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het resultaat!

Jürgen Heland

Prettig bedrijf, is goed en snel bereikbaar via de telefoon. Hebben panelen conform onze wensen geïnstalleerd, alles duidelijk uitgelegd.

Komen afspraken na. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je positieve review!

Frans Weijman

Na 12 jaar geleden via Vereniging Eigen Huis mijn eerste panelen te hebben gekocht wilde ik graag vernieuwen ivm aankoop warmtepomp. Onze oude panelen zijn door Zonneplan tegen een alleszins faire... Na 12 jaar geleden via Vereniging Eigen Huis mijn eerste panelen te hebben gekocht wilde ik graag vernieuwen ivm aankoop warmtepomp. Onze oude panelen zijn door Zonneplan tegen een alleszins faire vergoeding verwijderd en hebben nu een tweede leven bij vrienden van ons. Nieuw plan met minder panelen dan voorheen maar met een beduidend hogere opbrengst in goed overleg door Zonneplan gemaakt. Groot pluspunt is de zeer goede communicatie en betaling van het project na oplevering. De monteurs werkten met inachtneming van alle gewenste en verplichte veiligheidsmaatregelen. Het team verdient een welgemeend Chapeau van ons. Uitleg van de App en het benadrukken dat wij altijd met eventuele vragen bij Zonneplan welkom zijn is zeer lovenswaardig. Eind maart gaan wij ook energie afnemen van Zonneplan en eventueel een accu. Opbrengst van de panelen is boven verwachting. Kortom wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf en zijn competente medewerkers.

Competente medewerkers in alle geledingen.

Niets. Proberen dit hoge niveau te handhaven in de toekomst.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, de communicatie en de opbrengst van de nieuwe panelen. We kijken ernaar uit om je binnenkort ook als energieklant te... Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, de communicatie en de opbrengst van de nieuwe panelen. We kijken ernaar uit om je binnenkort ook als energieklant te verwelkomen!

Roy

Slechte afhandeling problemen

Sales

Zonnepanelen laten installeren wat goed leek te gaan tot de monteurs weg waren en ik een hoopje zand wegveegde bij mijn gevel. Lag er een deel van de gevel uit waar een berg zand tegenaan was... Zonnepanelen laten installeren wat goed leek te gaan tot de monteurs weg waren en ik een hoopje zand wegveegde bij mijn gevel. Lag er een deel van de gevel uit waar een berg zand tegenaan was geveegd en zijn de monteurs zonder dit te melden weggegaan. Prima, kan gebeuren en werken ze met externe bedrijven dus heb je dit niet in de hand. Wat je wel in de hand hebt is hoe je hier verder mee omgaat. Na bijna 3 maanden kreeg ik te horen wat er zou gebeuren als ze het niet op konden lossen… huh?! Uiteindelijk heb ik hun probleem binnen een dag opgelost waar het Zonneplan dit 3 maanden niet lukte. Dit blijkt normale gang van zaken want er kon geen bedankje of excuus vanaf van Mayke die mijn adviseur was. Vervolgens kreeg ik een herinnering van de factuur alsof ik een of andere wanbetaler ben. Jammer.

Beste,
Wat vervelend om te vernemen dat de installatie niet naar tevredenheid is verlopen. We betreuren het dat onze service niet heeft voldaan aan je verwachting en waarderen je feedback hierin. Onze excuses voor het ongemak. Er is telefonisch contact geweest en we hopen dat we het positief met u kunnen afronden.

Marc

Soepele overstap en duidelijke communicatie

Communicatie

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je positieve review!