1916 beoordelingen

1916 Reviews

Prettig vriendelijke contacten

Prettig contact goede informatie en af handeling

A. Duijzings

Vriendelijke mensen.
Komen al hun afspraken na.
Montage team klantvriendelijk

zijn al hun afspraken nagekomen.
4 maanden in gebruik. prognose opbrengst 3x ruim gehaald en 1x net niet

n.v.t.

D. van der Heiden

Het gehele traject van offerte tot oplevering is erg prettig en soepel verlopen. Ook de BTW terug gave service werkt prima. De offerte was duidelijk en de installatie werd door 3 mannen vakkundig... Het gehele traject van offerte tot oplevering is erg prettig en soepel verlopen. Ook de BTW terug gave service werkt prima. De offerte was duidelijk en de installatie werd door 3 mannen vakkundig uitgevoerd. Top service!

De offertes zijn duidelijk en de telefonische toelichting was goed en niet opdringerig.

Geen tips.

Sebastiaan

Helaas al een paar maanden een defect in 1 van de 9 panelen. Dit al meerdere keren aan gegeven en helaas is er na 3 maanden nog niks veranderd. Zelf maar weer erachteraan bellen (30e keer). Prima... Helaas al een paar maanden een defect in 1 van de 9 panelen. Dit al meerdere keren aan gegeven en helaas is er na 3 maanden nog niks veranderd. Zelf maar weer erachteraan bellen (30e keer). Prima service tot er betaald is!

Medewerkers zijn vriendelijk.

Je kan een klant die vrijwel meteen na plaatsing aangeeft dat er iets kapot is niet 4maanden laten zitten met een kapot paneel.
Zeer slechte afwikkeling!!

P. Slager-Loos

Prettig contact met Zonnelan. Fijn ook dat zij de contacten met de belastingdienst onderhouden.
Je wordt goed op de hoogte gehouden per email.

Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar alles gaat vanzelf.

Vaassen

Netjes te woord gestaan.duidelijke omschrijving voor je installatie.
Netjes gemonteerd en helemaal bedrijfsklaar opgeleverd in een halve dag.
Vragen worden ook netjes en snel beantwoord.

Duidelijke communicatie
Nette montage
Goede administratieve afhandeling t/m btw teruggave toe

Woonhuis te Steyl.

In september 2017 heeft Zonneplan, correct volgens afspraak, 29 zonnecellen op mijn platdak geplaatst. Op een vlotte wijze werd het werk voorbeeldig uitgevoerd, goede informatie over de werking... In september 2017 heeft Zonneplan, correct volgens afspraak, 29 zonnecellen op mijn platdak geplaatst. Op een vlotte wijze werd het werk voorbeeldig uitgevoerd, goede informatie over de werking gegeven en het geheel verzorgd en zonder afval achter gelaten. De eerste najaarsstorm is inmiddels zonder schade goed doorstaan. Of de voorspellingen gehaald worden zal de toekomst uitwijzen. Tot op heden ben ik absoluut tevreden en waardeer ik het totale project met een 10- ! om toch iets te zeuren te hebben.
Kan Zonneplan uitermate aanbevelen.

Zonneplan komt de afspraken correct en volledig na in een plezierige sfeer.

Zorgen voor maximale aantal zonuren.

Harmen

De aanschaf van zonnepanelen begon met oriënteren. Bij zonneplan kon ik heel vrijblijvend terecht voor het beantwoorden van de vragen die ik had. Uiteindelijk is er een offerte opgesteld die... De aanschaf van zonnepanelen begon met oriënteren. Bij zonneplan kon ik heel vrijblijvend terecht voor het beantwoorden van de vragen die ik had. Uiteindelijk is er een offerte opgesteld die voldeed aan mijn verwachtingen. Deze offerte kon ook nog verlengt worden zodat ik pas een knoop door hoefde te hakken toen ik daar klaar voor was. De installatie verliep soepel, de omvormer en de bedrading zitten mooi weggewerkt. En zonneplan regelde ook nog eens de btw-teruggave.

Ze zijn goed bereikbaar voor vragen. Ook nadat je hebt getekend en betaald.

Iets eerder duidelijkheid over het trajact van btw-teruggave zou prettig zijn geweest.

Prima service, duidelijke uitleg, snelle afspraken die ook werden nagekomen.

Danny

Een gedreven en goed communicerend bedrijf dat waarmaakt wat ze beloven.

Goede communicatie.

De btw teruggave beter bespreken met klant.