1916 beoordelingen

1916 Reviews

schmidt

12 december 2021 panelen besteld vandaag 24-2-2022 geplaatst panelen zijn netjes geplaast en omvormer ook maar er was ook een nieuwe groepenkast besteld monteurs wisten van niets deze hadden een... 12 december 2021 panelen besteld vandaag 24-2-2022 geplaatst panelen zijn netjes geplaast en omvormer ook maar er was ook een nieuwe groepenkast besteld monteurs wisten van niets deze hadden een bericht gestuurd naar zonneplan werd ik vervolgends gebeld dat er vandaag nog iemand deze kwam instaleren om 3uur s middags heb ik gebeld ineens komt de monteur niet waarschijnlijk over ongeveer 3 weken werd er verteld ik heb gezegd dat dit niet acceptabel is nu gaan ze in de planning kijken wat er mogelijk is
dit is zeer slecht geregeld nu heb ik zonnepanelen die ik niet kan gebruiken en moet ik weer een keer vrij nemen
en ik krijg niet te horen waarom er geen monteur kon komen
ik kan me indenken dat een andere klus uitloopt of iets dergelijk maar geen drie weken
ik wacht af maar tot nu toe ben ik niet blij en zeer geïrriteerd 😒

ben ik nog niet over uit

comunicatie en planning

E. Vos

Eergisteren is na lang wachten het team van
Eergisteren is na lang wachten het team van
Azonnepanelen.nl geweest om namens zonneplan de installatie te plaatsen. Harde werkers, daar mag niets van gezegd worden. Qua orde en netheid laten ze steken vallen. Tijdens het uitladen van de panelen wordt er naar mijn inziens best ruw en dom omgegaan met de panelen. De monteur zet de 15 panelen gewoon op de grond zonder iets zachts daaronder en schuin tegen de werkbus. Vervolgens met een ladder lift omhoog waar geen beschermmateriaal op zit en de panelen beschadigen aan de onderkant. Jammer. In een recordtijd ligt alles erop en hoeft alleen de Electricien alles nog aan te sluiten. Na 1 uur is dat ook gebeurd. Helaas werkt de zonneplan app nog niet waardoor ik niet kan zien of er al opbrengst is. Maar dat is achteraf niet het probleem, de installatie werkt gewoon niet. Geen opbrengst, niks, nada. Controleer de Electricien zijn werk niet? Nu moet ik wachten totdat ik in wordt gepland voor een bezoek van de monteur. Lijkt mij een quickfix, ben geen expert maar ik baal natuurlijk wel dat ik weer vrij moet nemen.
Het hele voor traject van offerte tot order is wel goed verlopen.

Communicatie met herman, prijs

Installateur moet zijn werk controleren voordat hij gaat.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor uw feedback. Hierna hebben we goed contact gehad met elkaar en hebben wij u verder geholpen met uw niet werkende installatie. Mochten er in de toekomst vragen zijn, dan staat onze... Bedankt voor uw feedback. Hierna hebben we goed contact gehad met elkaar en hebben wij u verder geholpen met uw niet werkende installatie. Mochten er in de toekomst vragen zijn, dan staat onze service afdeling voor u klaar.

W. Heijmans

Duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteit verhouding, nette monteurs, prettig contact. Zeer tevreden met Zonneplan en het effect op onze energierekening!

Prettige communicatie

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie review. De opbrengsten zullen er na deze zomer vast zonnig uit zien. 😍

J J van Veen

Professioneel, goede kennis en kunde, uitstekend.

Kwaliteit.

Geen.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie tien! 🌞

H. Uijen

Meedenken met de mogelijkheden en heel netjes geïnstalleerd

Efficiënt werken en plaatsen

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je stralende review! 💚

Willem

Prettige medewerkers, goede communicatie en vakkundige installatie.

Goede communicatie, gebruik van professionele stijgers en klimmateriaal, valbeveiliging gebruikt.
Vakbekwame en beleefde monteurs, zowel leggers als electromonteur.
Klasse!

Geen.

Wauw wat een mooie aanbeveling. Bedankt! 😎

Saskia

Goede begeleiding in aanschaf. Vakkundige en vlotte installatie.

Nvt

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je mooie review!

L van den Berg

Wij hebben zeer goede ervaring met zonneplan, duidelijke telefonische uitleg van Dewi gehad, op alle vragen had ze een antwoord. De mannen die de zonnepanelen een paar weken later kwamen plaatsen... Wij hebben zeer goede ervaring met zonneplan, duidelijke telefonische uitleg van Dewi gehad, op alle vragen had ze een antwoord. De mannen die de zonnepanelen een paar weken later kwamen plaatsen waren keurig en werkte stevig door op de heetste dag van 2021.

Duidelijk, vriendelijk, snelle plaatsing

Ik zou het echt niet weten.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn. Wanneer jullie in de toekomst nog vragen hebben dan staat onze service afdeling voor jullie klaar.

Christian Ermes

(Bewerkt)

Ik heb sinds 2 maanden zonnepanelen van Zonneplan, mijn installatie werkt van de 2 maanden maar 1 maand!!!! Service is waardeloos en oplossen duurt weken. Zeker geen zonnepanelen van kopen.

Mooie praatjes

Service…… mensen aan de telefoon moeten doe wat ze beloven te gaan doen.

Tien Theunissen

Zoals vermeld bij sterke punten

alles uitgevoerd zoals besproken in de offerte en correct afgehandeld naar onze tevredenheid en zeer goed rekening ge houden met de corona!

Bedankt voor je review!