1916 beoordelingen

1916 Reviews

Doe Normaal

Sturen mij zomaar een brief die doet alsof hij mijn energierekeing is, lijkt me geen bedrijf om me in zee te gaan.

Geen spam sturen waar mensen niet op zitten te wachten

Reactie Zonneplan.nl:

Dank voor je feedback. Wij sturen alleen post naar adressen waarvan we zien dat het dak geschikt is voor zonnepanelen, omdat we zoveel mogelijk mensen willen laten profiteren van zonne-energie!🌞... Dank voor je feedback. Wij sturen alleen post naar adressen waarvan we zien dat het dak geschikt is voor zonnepanelen, omdat we zoveel mogelijk mensen willen laten profiteren van zonne-energie!🌞 Als je onze post liever niet wilt ontvangen, dan ontvang ik graag je adresgegevens om je hiervoor af te melden. Je kunt een mail sturen naar service@zonneplan.nl of je kunt dit via de chat op onze website doorgeven.

Ton

Perfect

Goede communicatie en bereid om eventueel aanpassingen mee te nemen. Plaatsen van de panelen ging snel en met goede mensen met kennis. Top!

Bedankt voor deze stralende review! ⚡💚

Geen contact gehad over de aanschaf van panelen. Heb een aantal keer post ontvangen voor mogelijk aanschaf van zonnepanelen, terwijl ik ze al 6 jaar op mijn dak heb liggen.

Doe research zodat je niet onnodig brieven hoeft te versturen naar adressen waar al zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Dan denk je pas aan het milieu door het niet onnodig verspillen van papier en... Doe research zodat je niet onnodig brieven hoeft te versturen naar adressen waar al zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Dan denk je pas aan het milieu door het niet onnodig verspillen van papier en logistiek van de post. Persoonlijk heb ik al 6 jaar panelen, dus ben niet geïnteresseerd!

Reactie Zonneplan.nl:

Wat leuk dat jullie al zonnepanelen hebben. Dan is de post inderdaad overbodig. Ik ontvang graag je adresgegevens zodat ik je hiervoor kan afmelden. Je kunt een mail sturen naar service@zonneplan.nl... Wat leuk dat jullie al zonnepanelen hebben. Dan is de post inderdaad overbodig. Ik ontvang graag je adresgegevens zodat ik je hiervoor kan afmelden. Je kunt een mail sturen naar service@zonneplan.nl of je kunt dit via de chat op onze website doorgeven!

R. Blaauw

Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn goed te bereiken, afspraken worden nagekomen. Het voortraject is duidelijk. De dag van plaatsing van de panelen ging prima. Vakkundige mensen die... Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn goed te bereiken, afspraken worden nagekomen. Het voortraject is duidelijk. De dag van plaatsing van de panelen ging prima. Vakkundige mensen die duidelijke uitleg gaven. De BTW teruggave ging soepel. Erg tevreden dus.

Duidelijke communicatie!

Nee.

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn dat we je zo blij hebben gemaakt. Hopelijk maken de opbrengsten je net zo enthousiast! 🌞

Klaas de Weerd

Aan de voorkant uitstekend en vlotte advisering. Ook de installatie verliep vlot en zonder problemen. Overleg over plaatsing omvormer etc ook prima.

Snel en deskundig advies. Installatie bedrijf ook top en ter zake kundig

Reactie Zonneplan.nl:

Deze review straalt ons tegemoet 🌞

Slothouber

Goed en probleemloos

zie punt beschrijving.

Zo door gaan.

Bedankt voor deze stralende review! ⚡💚

Ferd

Erg duidelijk, klantvriendelijk en toegankelijk

Modern en klantgericht

Eigenlijk niets

Bedankt voor dit mooie cijfer! Op naar veel zonuren 🌞🍀

B.Welte

Goed advies snelle levering afspraken nagekomen hoe het afgesproken is Nette monteurs

Service

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! ⚡

Sara

Een week geleden zijn bij ons zonnepanelen neergelegd. Het begon met het feit dat er meerdere keren aangegeven werd dat het niet mogelijk was om de zonnepanelen neer te leggen ivm elektriciteit.... Een week geleden zijn bij ons zonnepanelen neergelegd. Het begon met het feit dat er meerdere keren aangegeven werd dat het niet mogelijk was om de zonnepanelen neer te leggen ivm elektriciteit. Uiteindelijk heeft onze eigen elektricien gezorgd dat alles voor de mannen goed lag om de zonnepanelen te instaleren. Ondanks dat 2 uur zonder stroom gezeten tijdens het aanleggen van de panelen. Als klap op de vuurpijl liggen de zonnepanelen nu een week op het dak en hebben we vanaf de dag erna lekkage. De monteurs zijn langs geweest om te repareren. Konden niks vinden, voor de verandering, wel iets gedaan en aangegeven gelijk bellen als er nogmaals lekkage is. Gelijk gebeld dat het dak weer lekt en drupt. En nu worden we doorverwezen naar onze verzekering, Zonneplan gaat ons niet verder helpen! Belachelijk!!!!! Slechtste service en ervaring ooit!

GEEN

Alles! Communcatie, service, juiste monteurs.

Reactie Zonneplan.nl:

Inmiddels heeft u al goed contact met mijn collega Sytse. In deze gesprekken is alles goed besproken en hebben we afgesproken dat we contact houden over het verloop van de situatie. Mijn collega... Inmiddels heeft u al goed contact met mijn collega Sytse. In deze gesprekken is alles goed besproken en hebben we afgesproken dat we contact houden over het verloop van de situatie. Mijn collega Sytse neemt binnenkort weer contact met jullie op maar mochten er in de tussentijd vragen zijn mogen jullie altijd contact met ons opnemen.

Martijn van der Tak

Erg goed en deskundig geadviseerd door Mark van Ulsen. Alle adviezen waren duidelijk en overzichtelijk, ook de wijze waarop de offerte getoond werd was erg duidelijk.
De monteurs waren keurig...
De monteurs waren keurig op de afgesproken dag aanwezig en hebben mij na afloop alles uitgelegd over hoe het systeem werkt en hoe er mee om te gaan.
Alles is ook netjes achtergelaten, nog wel even stofzuigen maar dat was dan ook alles.
Achteraf nog contact gehad met Zonneplan over het inloggen voor de app en ook dat werd keurig en kundig beantwoord.

Kortom, een bedrijf wat van A tot Z het gehele traject prima gewerkt heeft!

Netjes en deskundig

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een mooie beoordeling. Fijn dat het gehele traject prettig is verlopen voor jullie. Wij wensen jullie veel zonnige jaren toe! 🌞