1916 beoordelingen

1916 Reviews

Richard

Schouwing door Zonneplan goed gekeurd,na 4 weken komen de monteurs de installatie doen
Blijkt dat het dak niet geschikt is voor de aantal zonnepanelen……..
Hoe kan dit????en hoe gaat dit...
Blijkt dat het dak niet geschikt is voor de aantal zonnepanelen……..
Hoe kan dit????en hoe gaat dit opgelost worden

Ik hoop dat Zonneplan met een oplossing komt,zodat er overal 5 sterren kan gegeven worden

Iemand laten schouwen,die er wel verstand van heeft

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor uw feedback. Bij uw installatie is er inderdaad bij de schouwing iets over het hoofd gezien waardoor de installatie niet door kan gaan. Dat vinden wij erg vervelend. Mijn collega Thomas... Bedankt voor uw feedback. Bij uw installatie is er inderdaad bij de schouwing iets over het hoofd gezien waardoor de installatie niet door kan gaan. Dat vinden wij erg vervelend. Mijn collega Thomas heeft inmiddels contact met u gehad en heeft dit uitgebreid met u besproken. Helaas is een installatie vanuit Zonneplan niet mogelijk maar hopelijk kunt u alsnog binnenkort genieten van uw eigen zonne-energie.

Peter

Echt, helemaal geweldig!!!!

alles eigenlijk

kan er geen bedenken, echt top allemaal!

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze 5 stralende sterren en voor de mooie beoordeling. Veel stralende jaren gewenst!✨

Gerwin

Super hulpzaam en fijn contact

Goede uitleg van alles. Overal kon de adviseur bij helpen.

Geen.

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zo positief over ons bent, bedankt voor het delen van je ervaring! Veel zonuren gewenst🌞

Theo Alaerds

Netjes en snel werk geleverd.
Personeel was en is heel vriendelijk.

Veel overleg dat het goed gebeurd.
En het is goed gebeurd.
Personeel is zeer vriendelijk.

Tot nu toe nog geen gevonden!!

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor het delen van jullie ervaring, dat waarderen we!

A. Couwwnbergh

Vriendelijk.duidelijk en transparant. Installatie netjes en professioneel uitgevoerd. Belasting terug gave helemaal verzorgd en houden je tussentijds goed op de hoogte.
Een echte aanrader

Communicatie en installatie

Mischien iets scherpere offerte t.o.v concurrentie

Bedankt voor de prachtige 10, hopelijk zijn de opbrengsten dat ook waard😉

Weijenberg

Dat zijn 5 stralende sterren, bedankt! Op naar een zonnige toekomst💚

Christel Turkusic

Te weinig monteurs om storingen te behandelen

duidelijkheid in de offerte

meer monteurs inschakelen of minder panelen plaatsen

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor het delen van je feedback. De storingsmelding die we van u ontvingen hebben we binnen een week opgelost. Dat is ons inziens een redelijke termijn. De installatie werkt nu weer naar... Bedankt voor het delen van je feedback. De storingsmelding die we van u ontvingen hebben we binnen een week opgelost. Dat is ons inziens een redelijke termijn. De installatie werkt nu weer naar behoren en de opbrengsten komen weer goed door. We wensen u veel zonuren!

Coby Leeman

Duidelijke voorlichting en de afspraken zijn keurig nagekomen. De installatie is perfect uitgevoerd en ook binnen keurig afgewerkt.

Goede planning, nakomen van afspraken en perfecte installatie

Eigenlijk niet

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn dat het hele traject van een leien dakje is gegaan, zo hoort het! Veel zonnige jaren gewenst😎

J.Jonkers

LET OP: twee keer een lage score ingevuld omdat die vakken "verplicht" zijn. Hieronder een toelichting. (Er zou een andere keuzemogelijkheid moeten zijn dan alleen sterren.)
Over de...
Over de vakbekwaamheid van de monteurs kan ik niet oordelen. Ik ken de criteria niet. Waar ik wel iets over kan zeggen: keurige monteurs die binnen alles netjes hebben gemonteerd.
Prijs/kwaliteitverhouding is lastig te beoordelen door een leek. Zonneplan heeft direct een goede indruk op ons gemaakt en dan is -binnen grenzen- de prijs iets minder van belang.

Professionele -betrouwbare- uitstraling.
Keurige monteurs.

Niet over Zonneplan, maar over enquête: voeg andere4 keuzeoptie toe (zie boven).

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie score. Super dat alles zo goed is bevallen🌞

R.Krikken

Vakbekwaam, betrouwbaar, snel geregeld, prijs prima, nazorg vwb BTW terugvragen etc geen werk van gahad en goed geinformeerd over de status van aamvraag.
m.i. een prima bedrijf
en iedere...
m.i. een prima bedrijf
en iedere werknemer die ik heb gesproken super vriendelijk!
Kunnen veel bedrijven iets van leren!

Staan voor wat ze zeggen@

Tip vooreen ieder die zonnepanelen wil.
Dit is een goed adres@

Reactie Zonneplan.nl:

Kijk, daar worden we heel blij van! Bedankt voor je positieve woorden en veel zonnige jaren gewenst!