1916 beoordelingen

1916 Reviews

Meynen

Voorstel was 8 panelen. De gebruiker wilde 10 panelen. Voor- en nadelen en plaatsing op het dak besproken. Goed overleg was heel belangrijk en uiteindelijk 10 panelen geplaatst.

1.Achteraf plaatsen extra 2panelen gaf te veel problemen en was
duurder
2. Opbrengst was nu fenemenaal

Overleg vooraf goed en zet de voor- en nadelen van het patroon van de zonnepanelen goed op een rij.

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat jullie zo blij zijn, bedankt voor deze mooie review! Op naar veel zonnige jaren😎

Paul Timmermans

Goed en helder besproken wat we zouden krijgen en hoe het proces in gang zou gaan inclusief begeleiding naar het verkrijgen van de subsidie van de Provincie.

communicatie en kennis

hebben wij niet

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende 5 sterren, daar zijn we erg blij mee. Super om te lezen hoe het hele traject is verlopen en dat alles naar wens is!🌞

Fam. A Lamberts

Een fijn betrouwbaar bedrijf dat we iedereen kunnen aanbevelen. Dat hebben we inmiddels al meerdere malen gedaan hebben.

Betrouwbaar, klantvriendelijk, nette monteurs.

Geen.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Wat fijn dat je zo positief over ons bent en dat je ons aanbeveelt. Een groter compliment kunnen we niet krijgen💚

Hen Smit

Van begin tot het eind alleen positief. Alle beloften zijn waargemaakt. Ook aftersales is zeer goed. Kortom organisatie is aanbevelenswaardig. Ze nemen bijna alles uit handen. Je hoeft bij de... Van begin tot het eind alleen positief. Alle beloften zijn waargemaakt. Ook aftersales is zeer goed. Kortom organisatie is aanbevelenswaardig. Ze nemen bijna alles uit handen. Je hoeft bij de aanvraag alleen te doen wat echt nodig is. Rest regelt Zonneplan.
Ik heb de panelen nu een jaar en ben uitermate tevreden

Kwaliteit van materiaal en installatie

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zo tevreden bent, daar worden wij dan weer heel blij van!😃

A.Goudswaard

Alles snel en duidelijk geregeld.

Organisatie

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie score, bedankt! Veel zonuren gewenst🌞

Ruud van Bergen

Maken waar wat ze beloven.

Duidelijkheid en prima oplevering.

Ga zo door!

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn 5 gouden sterren, bedankt! Hopelijk zijn de opbrengsten ook 5 sterren waard😉

niek zwikker

Alles gaat volgens het voorgelegde plan

Aandacht voor de klant, heldere uitleg.

Deze 5 sterren stralen ons tegemoet, bedankt! Op naar veel zonnige jaren😎

Kaj

Wij zijn erg tevreden over onze zonnepanelen en Zonneplan!

Kwaliteit zonnepanelen, goede installatie en vriendelijke medewerkers.

N.v.t.

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat we zo'n mooi cijfer van jullie krijgen, bedankt! Op naar veel zonuren😎

Beurskens

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding met zeer vakkundig personeel, zowel op kantoor, als de installateurs.

klantvriendelijk en vakkundig.

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat alles volgens (Zonne)plan verliep, zo hoort het natuurlijk ook. Veel zonuren gewenst🌞

v Kuijk

Bijzonder goed ervaring met Zonneplan, duidelijk en to the point. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, als er iets is, wordt het meteen vaakkundig opgepakt en opgelost.

Planning, kennis van zkaen en zeer punctueel.

nvt.

Reactie Zonneplan.nl:

Goed om te horen dat je zo fijn geholpen bent. Bedankt voor het delen van je ervaring!💚