1916 beoordelingen

1916 Reviews

Ron Ketelings

Super gewoon, vanaf het besluit tot zonnepanelen te gaan plaatsen tot de complete nazorg welke Zonneplan biedt in haar traject. op ons aanraden hebben vrienden van ons ook door Zonneplan panelen... Super gewoon, vanaf het besluit tot zonnepanelen te gaan plaatsen tot de complete nazorg welke Zonneplan biedt in haar traject. op ons aanraden hebben vrienden van ons ook door Zonneplan panelen laten plaatsen en bij hun exact hetzelfde, alleen maar lof voor dit bedrijf.

duidelijke offerte, geen bijkomende kosten, de btw teruggave afhandeling en natuurlijk een super goed product welke ze plaatsen. boven alle verwachtingen.

geen.... jawel, meer reclame maken zodat heel Nederland gebruikt maakt van dit bedrijf.

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is super om te horen, bedankt voor het delen van deze mooie ervaring!🌞

Q.Ahmadi

Alles was perfect

Goed uitleggen

Reactie Zonneplan.nl:

Kijk, zo hoort het natuurlijk! Super dat je ons zo goed beoordeelt, bedankt!

A. de Kat

Duidelijke communicatie komen afspraken na. Installatie ging ook zonder problemen.

Vragen na installatie of het goed en naar je zin is.

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat we zo'n mooi cijfer krijgen, bedankt! Op naar veel zonuren😎

Piet Bakker

Boven verwachting!!! Als consument moet je een selectie maken uit de vele aanbieders en dat is als leek zéér lastig.
Na bestudering van diverse offertes blijkt Zonneplan een totaal pakket aan...
Na bestudering van diverse offertes blijkt Zonneplan een totaal pakket aan te bieden wat voor mij de doorslag gaf.
Na accordering offerte ging de installatie zéér voorspoedig. Waar ik tegen op zag,was de papier handel betreffende de teruggaaf van de BTW.
Dit is werkelijk van een leien dakje gegaan. Perfecte communicatie en minimale acties van de consument nodig. Hulde!

BTW teruggaaf perfect geregeld.

Totaal pakket Zonneplan blijven promoten. Dit is een sterk punt.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, bedankt voor deze prachtige 10 en voor de mooie woorden!

gerard maat

Klantvriendelijk snel en correct.

klantvriendelijk
snel
prijs/kwaliteit

geen verbeterpunten

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn dat we je zo blij hebben gemaakt😃

Astrid Rosendaal

Snel

Bedankt voor de mooie 10!🌞

P. Vinders

Alles prima!

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn 5 stralende sterren, bedankt voor deze mooie beoordeling!

Mevrouw Kerkhoff

Ik heb geen vergelijking maar ben uitermate tevreden over mijn ervaring met Zonneplan. Een aanrader!

Duidelijke voorlichting en begeleiding.

Nee hopelijk wordt daar steeds kritisch naar gekeken!

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je ervaring zo goed is! Veel zonuren gewenst😎

Johan

Geheel volgens afspraak geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Ook de opbrengst is zoals in de offerte vermeld kloppend.

Duidelijke offerte en communicatie.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende review, daar zijn we heel blij mee!😃

Wim Udo

Zeer goed bedrijf, je wordt goed geïnformeerd en na 1 jaar gebruik van de panelen is alles nog conform de beloften. Beveel dit bedrijf aan. Top!

Communicatie en waarmaken wat je beloofd.

Geen verbeterpunten.

Reactie Zonneplan.nl:

Deze beoordeling bezorgt een grote glimlach op veel gezichten, bedankt!💚 Super om te zien dat het hele traject soepel verliep en dat we zo'n hoge score verdienen. Dat is voor ons de kroon op ons... Deze beoordeling bezorgt een grote glimlach op veel gezichten, bedankt!💚 Super om te zien dat het hele traject soepel verliep en dat we zo'n hoge score verdienen. Dat is voor ons de kroon op ons werk🌞