Uitstekend
Vakmensen
Wellicht toch schouwen mbt kabeltraject
in oude woningen
Reactie Zonneplan.nl:
Wauw, dat is een prachtige score!😎 Super dat je zo enthousiast bent, Bedankt!
Vakmensen
Wellicht toch schouwen mbt kabeltraject
in oude woningen
Wauw, dat is een prachtige score!😎 Super dat je zo enthousiast bent, Bedankt!
Een duidelijke prijsafspraak; deskundige montage van de panelen; vriendelijke monteurs; klantgericht, snelle reactie op mijn vragen.
Alle contacten verlopen via telefoon of email; het zou fijn zijn als bij het 1e contact een persoonlijk advies zou hebben plaats gevonden.
Dat zijn 5 stralende sterren, bedankt voor deze mooie beoordeling en voor het delen van je ervaring. Een groter compliment kunnen we niet krijgen💚
Duidelijk en goed advies
Misschien een na controle, een maand na installatie.
Dat is een prachtige opsomming, bedankt!
Website zonneplan om te bestellen
Niks
Yes, hier worden we heel erg blij van! Bedankt voor je mooie woorden💚
Klantvriendelijk, vakkundig en goede prijs kwaliteit
Geen verbeterpunten, helemaal tevreden.
Geweldig dat je ervaring zo goed is! Veel zonuren gewenst😎
Communicatie, behulpzaam zonder opdringerigheid.
Een verbeterpunt zou kunnen zijn: wat doe ik aan schoonmaak van de panelen nu ze al langer dan een jaar op mijn dak liggen. Kan ik vogelpoep er afspuiten bv. Hoe vaak maak ik de panelen schoon?
Wat fijn dat je ervaring zo positief is! Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we🌞
Duidelijke communicatie, prachtig materiaal en zeer duidelijke uitleg over de systemen.
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Goed om te horen dat het hele traject soepel verliep. En nu is het aan de zon om te schijnen! Veel zonnige jaren gewenst🌞
Werken erg snel en netjes
Zou het niet weten
Kijk, zo hoort het natuurlijk! Super dat je ons zo goed beoordeelt, bedankt!
Geen eigen investering, ontzorging, technisch goed.
Wauw, wat een mooie woorden Johan! Geweldig dat je zo enthousiast over ons bent. Laat die zon maar schijnen, zodat de opbrengsten lekker stijgen😎
Nazorg
Dat zijn 5 stralende sterren, bedankt voor deze mooie beoordeling!