1916 beoordelingen

1916 Reviews

Greet Blokzijl

Eerlijke voorlichting, vlotte levering, goede afhandeling, btw-teruggave goed geregeld

men doet wat is beloofd!

geen tips ter verbetering

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende review, daar zijn we heel blij mee!😃

Ben

Middels een handig stappenplan van begin tot eind begeleid. Van info, via offerte naar een prima installatie en uitstekende service..

Zowel adviseur als de monteurs zijn deskundig, vriendelijk en staan open voor overleg.

Verander de vriendenactie in een ambassadeurschap. Ik ben bereikbaar voor nadere uitleg.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie score, bedankt! Goed om te horen dat het eindresultaat bevalt. Daar doen we het voor!

P.Geertman.

Heb geen minpunten kunnen ontdekken. Heb installaties van andere aanbieders bekeken en vergeleken, jullie springen daar in alles bovenuit .

Geen zwakke punten kunnenontdekken.

Weet zo niets.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende review. Super om te horen dat je zo enthousiast bent!

P.W. Dijkstra

Een prima en helder bedrijf. Nazorg is ook prima in orde. Dit is het tweede bedrijf waar ik zonnepanelen heb besteld en laten plaatsen. Voor mij de beste by far.

Duidelijk, transparant, prima prijs/kwaliteit verhouding, nazorg top.

Heb nog geen verbeter punten gevonden.

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn mooie woorden. Fijn dat het hele traject van een leien dakje ging. En nu is het aan de zon om haar werk goed te doen!😎

Corporaal

Snel geholpen met de offerte, planning en installatie.

Duidelijke communicatie

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zo positief over ons bent, bedankt voor het delen van je ervaring! Veel zonuren gewenst🌞

R.kreeft

De verwachting was nog.beter dan ze zeiden je hoort om je heen zo van dat zal wel..maar mijn ervaring fantastisch

Veel kilowatt en met mijn auto erbij zeer goedkoop

Nee geen verbeteringen

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat we zo'n mooi cijfer krijgen, bedankt! Op naar veel zonuren😎

Cas Paans

Van A tot Z prima en duidelijk verlopen, de installatie is netjes door vaklui gedaan

tijdens de installatie werd er goed op de veiligheid gelet

werkkleding voor de installateurs

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie score, bedankt! Hopelijk verdienen de opbrengsten ook zo'n prachtig cijfer🌞

G.Bakkernes

Gesprek voor installatie duidelijk en installatie zelf keurig en netjes gedaan , beleefde en vakbekwame mensen.

Zie boven eindoordeel

Van Schijndel

Snel en goede prijs

Bedankt voor de mooie 10!🌞

Femmie

Het was in een woord fantastisch

Prijs kwaliteit prima in orde.

Alles was prima. Als we in de toekomst een laadpaal voor de auto nodig hebben of een opslag accu komen we weer bij zonneplan.

Reactie Zonneplan.nl:

En zo hoort het ook, Femmie! Op naar veel zonnige jaren🌞