1916 beoordelingen

Cor

Zeer goed

Zijn zeer duidelijk

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn dat alles zo goed is gegaan. Bedankt voor het delen van je ervaring💚

Aalt

Erg tevreden over het totale proces. Zonneplan doet wat men beloofd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede voorlichting. Nazorg.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je mooie review en voor de aanbeveling!💚

M

We zijn goed geholpen. Er was een probleempje met ons electranetwerk, maar dat is zonder morren verholpen.

Behulpzaam, professioneel

nee

Reactie Zonneplan.nl:

Kijk, zo hoor het ook. Fijn dat je zo positief bent!

m.c. van den dungen

Afspraken correct nagekomen, vakkundig personeel en teruggave btw goed uitgelegd en geregeld. betalen wanneer het werk naar wens is opgeleverd. geen betaling vooraf.

betrouwbaar, goede organisatie.

kan ze niet bedenken

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, bedankt voor deze prachtige 10 en voor de mooie woorden!

F.C. de Vries

Vanaf de start: informatieverstrekking, offerte met nadere uitleg, opdrachtverstrekking met snelle in planning van montage datum liep alles prima.
Op de montagedag, die vroeg in de morgen begon...
Op de montagedag, die vroeg in de morgen begon met 2 monteurs
liep alles soepel en netjes, de klus was in 4 uur geklaard.
Daarna nog nadere uitleg gekregen, de installatie werkte direkt perfect en was qua opbrengst ook direkt te volgen op de app.
Ik ben ook heel tevreden over de opbrengst in KWh, e.e.a. was conform inschatting vooraf.

Prima informatie vooraf, goede afspraken en keurige montage en afwerking.
Dit alles zonder rommel te maken.
Ook de service bij het verkrijgen van de teruggave BTW en de bijbehorende...
Prima informatie vooraf, goede afspraken en keurige montage en afwerking.
Dit alles zonder rommel te maken.
Ook de service bij het verkrijgen van de teruggave BTW en de bijbehorende papierwinkel heb ik zeer op prijs gesteld

Mijn tip is: houd dit niveau op alle genoemde gebieden vast.
Dit zal alle klanten zeer tevreden houden

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een prachtige samenvatting waar we trots op zijn, bedankt voor het delen van je ervaring!

Jonkergouw

Hele positieve ervaring

Goed communiceren.

Ga zo door.

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is mooi om te horen! Op naar veel zonnige jaren🌞

Martin

De folder en offerte waren duidelijk en de installatie van de omvormer werd goed uitgevoerd. Bij het plaatsen van de zonnepanelen ging het in eerste instantie niet helemaal goed maar na interventie... De folder en offerte waren duidelijk en de installatie van de omvormer werd goed uitgevoerd. Bij het plaatsen van de zonnepanelen ging het in eerste instantie niet helemaal goed maar na interventie van mij met degene die de leiding had werd het alsnog naar tevredenheid opgelost. De omvormer werkte direct goed en er hebben zich geen storingen voorgedaan. Inmiddels is er een jaar verstreken en de opbrengst klopt met hetgeen in de folder stond. Wij kregen een bedrag van 600 euro terug van onze energieleverancier voor 11 maanden opwekken van stroom met de zonnepanelen. De teruggave van BTW werd helemaal door Zonneplan geregeld en we kregen dit vrij snel op onze rekening gestort.

Duidelijke folder en offerte, geen valse verwachtingen gewekt en prima installatie. Heldere app.

Het toezicht op de installatie van de zonnepanelen op het dak zou beter kunnen. Ik heb zelf de installatie nauwlettend in de gaten gehouden en kon daardoor ingrijpen toen ik zag dat het niet... Het toezicht op de installatie van de zonnepanelen op het dak zou beter kunnen. Ik heb zelf de installatie nauwlettend in de gaten gehouden en kon daardoor ingrijpen toen ik zag dat het niet helemaal goed ging,

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie woorden. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we💚

A.Rodrigues

Uitstekend

Professionaliteit

Nies aan toe te voegen

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je zo blij bent, dat maakt ons blij😃

Dick Vleugel

Technisch goed product, goed meedenken met montage en een uitstekende electricien die alles verwerkte tm de meterkast

Goed en zeer deskundig personeel

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn 5 stralende sterren, Dick! Super dat alles zo goed bevalt.