1916 beoordelingen

1916 Reviews

Bosscher

Prettige werklui, goede afspraken, en goed geinformeerd. En heel belangrijk, ze komen de afspraken ook na. Goede uitleg na de tijd.

Zie bovenstaande

Nee, zou ik zo niet weten.

Reactie Zonneplan.nl:

Mooi om te horen dat je het zo fijn hebt mogen ervaren. Welkom bij Zonneplan en nog veel zonnige uren toegewenst!

n.v.t.

Zeer positief

Goede voorlichting vooraf, afspraken worden nagekomen

n.v.t.

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zeer positief bent over ons. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Lysandra Dake

Top service en top monteurs!

Meedenken, deskundig, vriendelijk en eerlijk advies voor een passende prijsopgave.

Doorgaan met de goede dienstverlening!

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor de positieve beoordeling. Super dat alles zo goed verlopen is!

Wim Lankamp

Duidelijke communicatie, nette montage, goed geregeld!

Goede informatie, contact!

Ik weet zo niet wat.

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat alles goed geregeld is. We heten je van harte welkom bij Zonneplan en wensen je nog veel zonuren toe!

Ineke Leguit

Goede communicatie vooraf, fijn Installatieteam die voor plaatsing alles met je doorneemt. Zijn zonnepanelen geplaatst dan krijg je uitleg over de app.

Goede communicatie.

Ga vooral zo door.

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je de communicatie en plaatsing zo fijn hebt mogen ervaren. Welkom bij Zonneplan en nog veel zonnige uren toegewenst!

R. Bisschop

Zeer goed

Duidelijke uitleg en flexibel bij de installatie

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te horen dat je het zeer goed vond. Bedankt voor het delen van je mening!

Erik Luikens

Goede ervaring levert volgens afspraak en wordt ook deskundig geïnstalleerd en gelijk werkend afgeleverd

Goede levering

Zo het niet weten

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor het delen van je ervaring. Mooi om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd. Welkom bij Zonneplan!

Jan Mulder

Bekijken of plaatsing technisch en qua opbrengst verantwoord is. Als ze vinden van niet raden ze dit ook echt af ( dit gebeurde mijn zoon)

Er wordt geen aanbetaling gevraagd, levering vond eerder dan aanvankelijk gepland plaats en in goed overleg uitgevoerd. Kundig en beleefd personeel, dat zonodig nog even met het bedrijf overlegd of... Er wordt geen aanbetaling gevraagd, levering vond eerder dan aanvankelijk gepland plaats en in goed overleg uitgevoerd. Kundig en beleefd personeel, dat zonodig nog even met het bedrijf overlegd of door de klant gewenste plaatsing van panelen en omvormer verantwoord en haalbaar is

Na oplevering graag ook wat gegevens op papier en niet alleen digitaal

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je het allemaal zo fijn hebt mogen ervaren. Welkom bij Zonneplan en nog veel zonnige uren toegewenst!

Th.M. Out

Onze ervaring met Zonneplan is bijzonder goed, prettige samenwerking en alles correct geleverd. En alle afspraken zijn goed nagekomen.

Netjes en vakkundig geplaatst!

N,v,t,

Reactie Zonneplan.nl:

Mooi dat je ervaring met ons zo goed is. Welkom bij Zonneplan en nog veel plezier met de zonnepanelen!

Wolter

Een jaar wachten voor plaatsing. Maar de moeite waard.

Zeer nette plaatsing en afwerking.

Bij lange wachttijden meer communicatie.

Reactie Zonneplan.nl:

Goed om te horen dat je tevreden bent!