Alles prima verzorgd en netjes en vakkundig geregeld
communicatie
naleven coronaregels bij installatie
Reactie Zonneplan.nl:
Wat een prachtig cijfer, bedankt! Super om te horen dat alles zo soepel verliep.
communicatie
naleven coronaregels bij installatie
Het vriendelijke contact en de snelle afwikkeling.
Ik weet niets.
Bedankt voor deze stralende 5 sterren, daar zijn we erg blij mee. Super om te lezen dat het hele traject vlekkeloos verliep en dat alles naar wens is!🌞
Advisering ivm de BTW terugvraag
Dat zijn 5 gouden sterren, bedankt! Hopelijk zijn de opbrengsten ook 5 sterren waard😉
Goede communicatie
Geen verbeterpunten
Super dat je zo positief over ons bent, bedankt voor het delen van je ervaring! Veel zonuren gewenst🌞
Vriendelijk, reëel, vakkundig, meedenkend, secuur.
Wauw, wat een mooie woorden, daar zijn we erg blij mee! We waarderen het heel erg dat je je ervaring hier deelt, bedankt.
Goede begeleiding tijdens het aanvraagproces en zeer snelle plaatsing van de panelen.
Nee, alles prima!
Bedankt voor deze 5 stralende sterren en voor de mooie beoordeling. Veel stralende jaren gewenst!✨
Klantenservice
Zo doorgaan
Dat zijn mooie woorden, bedankt! Op naar een zonnige toekomst🌞
Communicatie
Overzichtelijke offerte
Bedankt voor deze stralende 5 sterren, daar zijn we erg blij mee. Super dat alles naar wens is!🌞
Snelle reactie op vragen, zeer nette installatie en afwerking van panelen.
Geen, ben helemaal tevreden!
Bedankt voor deze prachtige beoordeling, Francois! Wat fijn dat je zo positief over ons bent en dat je ons aanbeveelt. Een groter compliment kunnen we niet krijgen💚
Een 10
Geweldig dat je zo blij zijn, bedankt voor deze mooie review! Op naar veel zonnige jaren😎