Simon de Vries
Goede en snelle levering
0% beveelt Zonweringbesturing.com aan!
Goede en snelle levering
Na meer dan een week het bedrijf moeten contacteren omdat mijn betaalde bestelling nog niet was aangekomen. Daarna vlotte en correcte afhandeling.
Prima service
Goed.
Aangenaam
Goede beschrijving van artikelen , snellle verzending en correcte prijzen
Voor onderdelen goed assortiment, zelfs voor rolluiken van 30 jaar oud. Geen verzendkosten.
Beste kwaliteit product voor een goede prijs.
Helaas hebben we nog steeds niets ontvangen terwijl Post Nl mailt dat het is afgeleverd?? Wat nu
telefonisch niet bereikbaar
Goede site goede verwerking, alleen telefonische bereikbaarheid onder de maat
Telefonisch niet bereikbaar. Geen hulp.
Verkeerde product ontvangen en vervolgens niet bereikbaar.
Ik vrees dat ik gehackt ben na mijn bestelling door firma Express...?? In het begin was er een fout in de manier om te bestellen! Opgelost met tel.bij jullie (fout in sofware).
Zonweringbesturing.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zonweringbesturing.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Zonweringbesturing.com
Nij Toerenburg 9
3771 MA Sint Annaparochie
Prima service
Goed.
Aangenaam
Goede beschrijving van artikelen , snellle verzending en correcte prijzen
Beste kwaliteit product voor een goede prijs.
telefonisch niet bereikbaar
Goede site goede verwerking, alleen telefonische bereikbaarheid onder de maat
Telefonisch niet bereikbaar. Geen hulp.
Verkeerde product ontvangen en vervolgens niet bereikbaar.
Zonweringbesturing.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Zonweringbesturing.com