Alles goed geregeld

Vrienden van Amstel live

PV Meeus

Was super. Echt geweldig !

Vrienden van Amstel Live

Formule 1 in Spa

GEWELDIGE AVOND, ALLES KEURIG GEREGELD

Wedstrijd Nederland - Frankrijk, inkl. diner en watertaxi

Tickets etc prima.
Buffet was minder
Lange wachttijd,+/_ meer dan 1 uur.
Buffet stelde weinig voor.

Nederland - Duitsland
Incl.buffet

Renee

Vooraf heerlijk gegeten in een restaurant in de buurt van Stadion Galgenwaard en vervolgens naar de Galgenwaard waar we de Oranjeleeuwinnen hebben zien winnen.

Naar welk evenement bent u geweest?

Nederland - Zwitserland in Stadion Galgenwaard (Oranjeleeuwinnen) op 9 november 2018

Uitstekend geregeld, erg goede kwaliteit plekken en eten

Oranjeleeuwinnen NL-ZWitserland

Prima geregeld. Voor herhaling vatbaar!

Nederland -Frankrijk

Perfect georganiseerde treinreis en uitstekend hotel. Alleen jammer dat we de volgende morgen voor dag en dauw weer met de trein moesten vertrekken. Maar ik begreep dat de reis anders dubbel zo... Perfect georganiseerde treinreis en uitstekend hotel. Alleen jammer dat we de volgende morgen voor dag en dauw weer met de trein moesten vertrekken. Maar ik begreep dat de reis anders dubbel zo duur geweest zou zijn.

Naar welk evenement bent u geweest?

Wedstrijd Zwitserland-Nederland in Schaffhausen waar de Oranjeleeuwinnen zich konden plaatsen voor het WK 2019 in Frankrijk

Fijn en goed georganiseerd. Dat er door het mogelijk niet varen van de watertaxi een bus als alternatief was, was erg netjes. Maar gelukkig geen gebruik van gemaakt. Het tempo van de maaltijden... Fijn en goed georganiseerd. Dat er door het mogelijk niet varen van de watertaxi een bus als alternatief was, was erg netjes. Maar gelukkig geen gebruik van gemaakt. Het tempo van de maaltijden uitserveren had in het Zalmhuis lager mogen zijn.

Zalmhuis eten, watertaxi en Nederland - Frankrijk voetbal