8.8 /10

checkbox0% beveelt Zoover Sports & Events aan!

bert kamerling

SterSterLege sterLege sterLege ster

super goed georganiseerd, alles helder van tevoren besproken. enige nadeel is dat de kaarten digitaal worden toegestuurd en het een klus is deze om te zetten naar printbare versies. ik zou de kaarten liever gedrukt ontvangen.

Gil Hypotheken en Verzekeringen BV, Emilio Gil

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Aanrader, wat een goede service en voor groepen resevering het beste wat je kan krijgen. Ieder jaar blijft het een grote puzzel voor deze medewerkers om al die dagen maar weer goed gevuld te krijgen en te voldoen aan de wensen van de klant. We gaan dit jaar voor de 15e keer mee met de 2 bussen vanuit Twente naar Ahoy en zoals we al 15 keer hebben meegemaakt, alles is op en top geregeld door dit team. Wil je wat leuks organiseren voor je vriendengroep, familie, personeelsvereniging of sportclub, neem contact met ze op en ze denken met je mee. Alles kan geregeld worden als je busvervoer erbij boekt. Zelfs drank in de bus, onderweg een diner tot en met. Succes met je reservering en geniet

Kimberley

Super. Alles was goed geregeld van begin tot eind (het hotel,parkeren alles eigenlijk). En als je iets wou weten of net als ons in de file stond konden we Stephanie bellen en die regelde dat we de rondleiding alsnog konden volgen

Veronique Leenders

The living one

Super

Mel,Tess,Sabine en Janne

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Van begin tot eind super geregeld.voor een leuk bedrag. Zelfs bij het inschrijven top service. Wij waren met z'n 4 tjes en we zouden het zo weer doen De rondleiding door fortuna sittard stadion door de vrijwilligers zo enthousiast.

remco.derksen@nl.abb.com

Zeer goed geregeld en fijne contacten

Judith van Westerlaak

De afgelopen jaren hele goede ervaringen naar de vrienden van amstel

Jose

jackie

Eric Timmerman PV Menzis Enschede

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Begeleiding was vanaf het reserveren van de kaarten tot de thuiskomst (met de bus) top geregeld!!

Ingrid Edelbroek

prima geregeld!

John de vries

SterSterSterSterLege ster

was weer top geregeld, helaas was de bus 15 min later bij droog weer niet erg alleen regende het en dat was minder

Wilma Mulder namens PVOZG

erg prettige samenwerking ,korte lijntjes!

Zoover Sports & Events verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zoover Sports & Events heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2018

Zoover Sports & Events

Trainen, trainen en nog eens trainen. Niet stoppen voordat je het beste uit jezelf of je team hebt gehaald. Je werkt toe naar dat ene moment – die ene wedstrijd. En dan… is het erop of eronder! Sport gaat over winnen, over verliezen, maar belangrijker nog: over meedoen. En dat is waarom wij sport zo leuk vinden. Sport belééf je. Niet alleen als sporter, maar ook als toeschouwer. Wij hebben één doel: fans dichterbij topsport brengen.

Aagje Dekenstraat 51

Ingrid Edelbroek

prima geregeld!

John de vries

Wilma Mulder namens PVOZG

erg prettige samenwerking ,korte lijntjes!

Zoover Sports & Events heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10