Ger Tol

Ik heb het contact met Zorgeloosch ( Michael, Pascual en John), als zeer positief ervaren. Zij hebben mij/ ons goed begeleid in dit vervelende traject. Met uiteindelijk voor mij het resultaat dat ik... Ik heb het contact met Zorgeloosch ( Michael, Pascual en John), als zeer positief ervaren. Zij hebben mij/ ons goed begeleid in dit vervelende traject. Met uiteindelijk voor mij het resultaat dat ik lekker in mijn huis kan blijven wonen. Heren, hartelijk dank hiervoor. Ook namens mijn kinderen.

Arno

Tweemaal geholpen door Jurgen voor een aanpassing in de hypotheek en tweemaal ging dit heel goed.
Dank!

Anne

Fantastisch en zorgvuldig begeleidt door Amir Malekshahi en
Fantastisch en zorgvuldig begeleidt door Amir Malekshahi en
Gerty Jenneskens. Professioneel en toch ook persoonlijk. Snelle reacties, namen de tijd. Fijn om een back-up te hebben. Scheelt veel zorgen.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Wat een lovende woorden, dankjewel! Ik heb ze gedeeld met Amir en Gerty, fijn dat je het traject zo hebt ervaren.

S. Pieters

Ik ben zeer tevreden met de begeleiding

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je review.

Marcello Bonsangue

Zorgvuldig en snel handelen, altijd een aantwoord op alke vragen. Zeer goede ervaring!

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je mooie review!

Zorgeloosheid

Het was goed

Bedankt voor je review!

Maaike Bakker

Wij zijn echt super snel en goed geholpen en daarmee zeer tevreden!
Wij zijn echt super snel en goed geholpen en daarmee zeer tevreden!
Wij hebben overal snel en helder antwoord op gekregen. De afspraken konden vlot gepland worden en het convenant was ook snel opgesteld. Snelheid en duidelijkheid waren voor ons belangrijk: Dat is prima gelukt!

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je lovende woorden, wat fijn dat het traject zo goed verlopen is!

Joost

Zeer professionele begeleiding. De mediator was zeer betrokken en heeft het uiterste gedaan om ons te helpen. De gehele procedure wordt uit handen genomen en begeleid (met verschillende opties).... Zeer professionele begeleiding. De mediator was zeer betrokken en heeft het uiterste gedaan om ons te helpen. De gehele procedure wordt uit handen genomen en begeleid (met verschillende opties). Klein puntje van aandacht is dat soms de communicatie wat vertraging opliep. Al met al toch blij dat we voor Zorgeloosch gekozen hebben.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je mooie review!

Rachel

Zeer goed bedrijf. We waardeerden de mogelijkheid om een mediator en een financieel adviseur te combineren. De mediator was bijzonder goed, erg rustig, vriendelijk en responsief. De financieel... Zeer goed bedrijf. We waardeerden de mogelijkheid om een mediator en een financieel adviseur te combineren. De mediator was bijzonder goed, erg rustig, vriendelijk en responsief. De financieel adviseur werkte vrij langzaam, wat het proces vertraagde, maar over het algemeen waren we ook tevreden over zijn diensten.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Goed om te lezen dat je de gecombineerde dienstverlening zo hebt ervaren. Bedankt voor je review en je feedback!

lucienne terpstra

Zorgeloosch werkt snel , uitvoeringen en grondig. Soms uitleg iets te lang dradig.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je review, we nemen je feedback zeker mee.