V.A. Jalink

Tijdens een emotioneel zware periode ben ik ontzettend goed geholpen door mijn mediator Vincent en hypotheekadviseur Eugene. Beiden zijn vakkundig, empathisch en stonden echt naast me. Ik voelde me gehoord, begrepen en gesteund in elke stap van het proces. Dankzij hun betrokkenheid en professionaliteit heb ik deze fase met vertrouwen kunnen doorlopen. Ontzettend dankbaar!

Hellen der Weijden

Heel fijn om in de toch moeilijke tijd bijgestaan te worden door deze experts

S.Knobbout

Wauw wat een geweldige instantie in zo'n rot tijd. Nemen alles uit handen tijdens je scheiding. Denken aan dingen waar je zelf niet aan zou denken. En een ieder die er werkt heeft zo z'n eigen specialiteit waardoor alles goed na elkaar aansluit. En alles snel geregeld is.

Wilma Burrij

Echt zorgeloosch scheiden. Alles is heel netjes en super snel geregeld

Petra

Als je gaat scheiden, is dit echt een aanrader. Ik ben geholpen door Danny en Jolanda. Complimenten aan beiden. Ze reageren direct, je kunt altijd (ook met 'domme') vragen bij ze terecht. Ze snappen hoe het allemaal werkt. Heel professioneel, complimenten!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review, deze wordt zeker met Danny en Jolanda gedeeld!

Pim Leijdeckers

We hebben het scheidingsproces doorlopen met Danny Pieterse en Jolanda de Lange en het was een 100% goede ervaring. Toon, snelheid en correctheid van de communicatie was perfect. Snelheid in het afronden van het proces was heel snel en wanneer er een vertraging was dan lag het niet aan Danny of Jolanda. Ik ben niet iemand om een ander zonder reserve aan te bevelen maar ik wens iedereen deze twee mensen toe

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review, ik zal deze zeker met Jolanda en Danny delen!

Marcel

Ontzettend goed geholpen, zeer duidelijke uitleg over het traject, fijne communicatie, zeer tevreden

Shirley van der Vaart

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Shabnam tijdens onze scheiding. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd en professioneel. Ze wist de juiste balans te vinden tussen empathie en duidelijkheid, en begeleidde ons op een rustige en respectvolle manier door het hele proces. Dankzij haar deskundigheid en heldere communicatie is alles vlot en eerlijk verlopen. Wat we dachten dat een lang en zwaar traject zou worden, is mede door haar inzet snel en soepel afgehandeld. We zijn haar enorm dankbaar voor de begeleiding en zouden haar zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en bekwame mediator.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, ik heb deze gedeeld met Shabnam.

Hanneke

Heel blij met de goede begeleiding. Er werd steeds adequaat, tijdig en empatisch gehandeld tijdens alle stappen van het scheidingsproces.

Peter Chauke

Zorgvuldig met veel empathie

Andrea Chauke

Heel fijn een duidelijke communicatie

Aj de Voer

Correct en duidelijk.

Karin

Ben goed geholpen door de financiël adviseur. Nú gelukkig akkoord op hypotheek gekregen. Hartelijk dank voor alle hulp

Jeffry Neve

Scheiden is nooit leuk en brengt een heleboel geregel met zich mee! De hulp die je dan ervaart van Zorgeloosh is prettig ze pakken een heleboel uit je handen en brengen alles tot een duidelijk eindoordeel je weet waar je aan toe bent en dat brengt toch een bepaalde rust met zich mee in de turbulente periode waar ik me in bevond. Het contact met de mediator was snel en duidelijk. Ik zeg ga niet scheiden maar als het dan toch moet doe het dan via Zorgeloosch!!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wauw, bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Petra Kuite

Gemakkelijker dan gehoopt. Daarmee bedoel ik, minder stressvol, met voor beiden acceptabele uitkomst. Erg flexibele mediator v.w.b. de meetings, die goed meedenkt en ingewikkelde zaken begrijpt, en actief oplossingen biedt.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide review!

Geantwoord op

Zorgeloosch Scheiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2015

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Oranjelaan 1

Wilma Burrij

Echt zorgeloosch scheiden. Alles is heel netjes en super snel geregeld

Petra

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review, deze wordt zeker met Danny en Jolanda gedeeld!

Pim Leijdeckers

Marcel

Shirley van der Vaart

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, ik heb deze gedeeld met Shabnam.

Hanneke

Correct en duidelijk.

Karin

Jeffry Neve

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wauw, bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Petra Kuite

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide review!

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10