Esther

Thanks Chris voor alle hulp! Zo fijn dat alle zorgen die bij een scheiding komen kijken jij een groot deel uit handen hebt genomen.

karin

Fijne gesprekken en een snelle afwikkeling van de scheidingsprocedure

Piet

Alles goed uitgelegd met voor- en nadelen. Goede begeleiding bij een, voor ons, vervelende periode in ons leven.

Job

Betrokken warm, soms tikje chaotisch. Fijn samengewerkt.

Michel

De ervaring van Chris zorgt ervoor dat hij goede en duidelijke oplossingen voorsteld. Hij plaatst het welzijn van onze dochter boven onze frustratie en teleurstelling. Het is erg prettig om met... De ervaring van Chris zorgt ervoor dat hij goede en duidelijke oplossingen voorsteld. Hij plaatst het welzijn van onze dochter boven onze frustratie en teleurstelling. Het is erg prettig om met iemand aan tafel te zitten die zich goed kan inleven in de situatie die scheiden met zich meebrengt.

Jeroen

Een scheiding is niet iets waar je gauw voor kiest.
Maar als je er dan toch samen voor kiest en op een prettige eruit wilt komen, is het zeer aan te raden om dat via een mediator te regelen. Een scheiding is niet iets waar je gauw voor kiest.

In ons geval heeft Nicole ons goed begeleid van begin tot eind. Er word ruim de tijd genomen om alles netjes te regelen. Persoonlijk vond ik het heel fijn dat Nicole ons hierbij uitstekend geholpen heeft.

Daarom bij deze nogmaals heel erg bedankt Nicole.
Ik hoop dat je in de toekomst meer mensen kan helpen zoals je voor ons ook gedaan hebt.

Danielle

Ik vind het echt een aanrader om een mediator in te schakelen bij je scheiding. We hebben op internet gezocht en wij hadden een goed gevoel bij Zorgeloosch. En dat gevoel klopte helemaal. Leuke,... Ik vind het echt een aanrader om een mediator in te schakelen bij je scheiding. We hebben op internet gezocht en wij hadden een goed gevoel bij Zorgeloosch. En dat gevoel klopte helemaal. Leuke, eerlijke dames die weten waar ze het over hebben. En die ons fantastisch hebben geholpen bij ons scheidings traject.

Bert

Helma was de perfecte match voor onze scheidingstraject. De klik was er al meteen bij het kennismakingsgesprek. Tijdens het traject bemiddelde ze prima en kwam met aanvaardbare oplossingen bij... Helma was de perfecte match voor onze scheidingstraject. De klik was er al meteen bij het kennismakingsgesprek. Tijdens het traject bemiddelde ze prima en kwam met aanvaardbare oplossingen bij tegengestelde belangen. Afspraken kwam ze prima na en was geduldig met onze vragen en legde het nog een keer uit als het niet meteen duidelijk was.

Rob

We hadden deze bemiddelaar verkozen boven een ander vanwege de uitstraling op de internet foto. Zij vertegenwoordigde voldoende beide partijen. Prettig samengewerkt.

Michelle

Nina heeft ons zeer goed geholpen.
Een fijn, betrokken en lieve vrouw.