Chris is een hele fijne, flexibele bemiddelaar, die ons op prettige, heldere, kundige, en zeer persoonlijke wijze door dit web van documenten en afspraken heeft begeleid. Absoluut aanbevelenswaardig!
Piels
Een echte topper
Tevreden klant uit Naarden
Prettig in de omgang, duidelijk in het proces, goed bereikbaar.
Tim Schroeder
Goede communicatie leidde tot een goede begeleiding.
Daantje
Hij wist ons gerust te stellen, duidelijkheid te geven op een zeer vriendelijke en fijne manier.
X
Kundig, zorgzaam en geduldig
Hava Karakus
Ze helpt je graag, denkt met je mee. Vrolijk, spontaan, humor, oplossingsgericht. Komt afspraken na. Emotionele tijden, maar je kan zeker ook lachen met haar. Ze is heel aardig, gaat netjes met je...Ze helpt je graag, denkt met je mee. Vrolijk, spontaan, humor, oplossingsgericht. Komt afspraken na. Emotionele tijden, maar je kan zeker ook lachen met haar. Ze is heel aardig, gaat netjes met je om. Ze komt snel terug op je vragen, emails etc. Ze regelt zaken eromheen ook goed. Naar mijn ervaring is het een harde werker, nette Top Scheidingsbemiddelaar. Ik kan haar zeker aanraden. Zeker goed geholpen. Ja ik kan eigenlijk alleen maar positieve dingen over haar zeggen?
Soest
Je moet zelf constant overal achteraan. Bij vragen of wat dan ook, krijg je geen antwoord of bericht terug. Alles ging en gaat slordig ook is de bemiddelaar heel partijdig. Maakt veel fouten in...Je moet zelf constant overal achteraan. Bij vragen of wat dan ook, krijg je geen antwoord of bericht terug. Alles ging en gaat slordig ook is de bemiddelaar heel partijdig. Maakt veel fouten in documenten! Verteld mooie dingen, maar komt niets van. Al met al zonde van al het geld! Na 5maanden nog niet gescheiden en geen antwoorden?
Zorgeloosscheiden
Bij Shabnam voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze heeft ons goed geholpen, was duidelijk en vriendelijk.
John Sterk
Shabnam heeft ons heel goed en fijn geholpen. Zij heeft ons beiden goed geadviseerd, geholpen en steun geboden in een zware periode van scheiden.