Een fijn persoonlijk contact en een goede samenwerking.
Wendy Heunen
Het was heel fijn om door Marielle begeleid te worden in onze scheiding. Ze neemt je op een rustige manier aan de hand door het verdrietige proces. Ze laat je nadenken over kleine dingetjes die...Het was heel fijn om door Marielle begeleid te worden in onze scheiding. Ze neemt je op een rustige manier aan de hand door het verdrietige proces. Ze laat je nadenken over kleine dingetjes die geregeld moeten worden en het door de ogen van je kinderen bekijken. Het heeft ons echt geholpen om op een goede en respectvolle manier alles te regelen.
Elvira
Het was fijn om met Shabnam samen te werken. Ze let goed op de houding waardoor het duidelijk was dat er tijd besteed moest worden aan de emotionele kant. Ook heeft zij veel geduld in de sessies en...Het was fijn om met Shabnam samen te werken. Ze let goed op de houding waardoor het duidelijk was dat er tijd besteed moest worden aan de emotionele kant. Ook heeft zij veel geduld in de sessies en houdt ze er rekening mee dat beide kanten gehoord worden. Grote complimenten voor het tandje bijschakelen rondom de feestdagen om ons toch te helpen zsm richting een afronding te komen.
Sibel Aktay
Een aardige begripvolle vriendelijke meneer
Carolien van Wersch
Prima bemiddelaar, luistert goed en past zich aan de behoefte vanuit het koppel
Twan
Tijdens het scheidingsproces zijn wij super begeleid en wordt er rekening mee gehouden dat we allebei achter de gemaakte afspraken stonden. Ook heeft ze super snel gereageerd op eventuele vragen die...Tijdens het scheidingsproces zijn wij super begeleid en wordt er rekening mee gehouden dat we allebei achter de gemaakte afspraken stonden. Ook heeft ze super snel gereageerd op eventuele vragen die we hadden.
Danny Elmers
De bemiddelaarster was zeer goed betrokken bij de omstandigheden en gaf ons heel veel vertrouwen en leefden ook mee met de situatie waar in wij zaten.
Jasper Nooijen
Gea brughuis
Aardig, bekwaam, begripvol, meedenkend,
Ik en mijn ex
De mediator was weinig professioneel en maakte veel fouten. Onze financiële man verdween opeens van het toneel waardoor de afhandeling nog langer duurde. Dit was echt niet alleen door de corona, er...De mediator was weinig professioneel en maakte veel fouten. Onze financiële man verdween opeens van het toneel waardoor de afhandeling nog langer duurde. Dit was echt niet alleen door de corona, er zijn ook door Zorgeloosch fouten gemaakt. Mijn ex en ik hadden geen ruzie maar deze organisatie wist de stress zeker niet te verminderen. Zorgeloos? Niets van gemerkt helaas. Wat een gepruts.