Super goed geholpen door Sonja, alles was vlot geregeld en duidelijke uitleg over de gang van zaken, vragen worden snel beantwoord. Ze denkt goed mee!
Gerrald
Milena weet waar ze het over heeft. Ze wist overal van, was duidelijk en meelevend.
Angelique
Shabnam heeft de naam Zorgeloosch meer dan waar gemaakt. Zeer prettig in de omgang. Open, eerlijk en empathisch.
Audrey
Ook in deze Corona-tijd alles snel geregeld. Veel per telefoon. Alleen tekenen op locatie.
Marjolein
Shabnam heeft ons goed geholpen in het scheidingsproces. Zij stelde goede vragen en was onpartijdig. In de gesprekken zorgde zij ervoor dat beide partijen evenveel aan het woord kwamen en voelde zij...Shabnam heeft ons goed geholpen in het scheidingsproces. Zij stelde goede vragen en was onpartijdig. In de gesprekken zorgde zij ervoor dat beide partijen evenveel aan het woord kwamen en voelde zij aan als er iets niet gezegd werd, wat wel dwars zat.
Voor zover zo een proces als fijn kan worden ervaren, heeft zij dit een stuk dragelijker gemaakt.
Wouter
Shabnam was onze midiator tijdens onze scheiding, ze is erg behulpzaam en kiest geen kant. Neemt de tijd voor je, ook als je dingen niet goed begrijpt, legt ze het graag nog een keer uit. Shabnam was onze midiator tijdens onze scheiding, ze is erg behulpzaam en kiest geen kant. Neemt de tijd voor je, ook als je dingen niet goed begrijpt, legt ze het graag nog een keer uit.
Blijft rustig wil het beste voor man en vrouw behalen. Voor de rest komt ze duidelijk over wat er precies gaat gebeuren in het proces. Bedankt dat jij onze midiator was.
Hassan
Vanaf het begin duidelijk traject wat er allemaal uit handen wordt genomen en goed gevoel bij Shabnam wat het allemaal wat vertrouwder maakt voelen. Door Corona kon ze helaas niet bij ons...Vanaf het begin duidelijk traject wat er allemaal uit handen wordt genomen en goed gevoel bij Shabnam wat het allemaal wat vertrouwder maakt voelen. Door Corona kon ze helaas niet bij ons thuis komen.
Kim
We zaten een beetje in een gekke tijd met de corona crisis. Alles ging via video bellen. Maar ondanks dat verliep alles goed.
Pieter
Beste Zorgeloosch,
Ik heb met Shabnam heel fijn samengewerkt. Altijd stond zij klaar en kon ik haar bellen. We hebben heel veel gedeeld en dat heeft mij in dit proces veel sterkte gegeven. Shabnam was super betrokken en een super lief persoon om mee te werken. Zij denkt vooral aan onze kinderen.
Pieter van Berlekom
Ramon
Wij waren we er onderling al snel uit met het maken van afspraken. Ondanks de situatie met het Corona virus hebben we prettig kunnen communiceren en alles snel weten af te ronden.