I

Swaas is heel betrokken en zorgvuldig. Zij zet alles op alles om het scheidingstraject tot een goed einde te brengen. Er is ook veel aandacht voor de kinderen. Er heeft ook een gesprek met hen... Swaas is heel betrokken en zorgvuldig. Zij zet alles op alles om het scheidingstraject tot een goed einde te brengen. Er is ook veel aandacht voor de kinderen. Er heeft ook een gesprek met hen plaatsgevonden. Naast aandacht voor een goed ouderschapsplan en alle belangrijke zakelijke aspecten is er ook aandacht voor omgaan met emoties. Indien nodig verwijst zij door als er extra begeleiding nodig is. Wij zijn heel tevreden!

Pieter

Chris vind een zeer oprecht, open en eerlijke man. Hij heeft ons perfect bijgestaan in het afwikkelen van ons huwelijk en goed geluisterd naar onze wensen, maar ook kritisch zijn mening gegeven om... Chris vind een zeer oprecht, open en eerlijke man. Hij heeft ons perfect bijgestaan in het afwikkelen van ons huwelijk en goed geluisterd naar onze wensen, maar ook kritisch zijn mening gegeven om bij bepaalde zaken op te letten. Ik kijk tevreden terug op onze bemiddeling gesprekken en kan weer positief naar de toekomst kijken.

Simone

Nadat we hadden besloten om te gaan scheiden, moet er nog heel wat geregeld worden. Hoe moeten we alles regelen met de kinderen? Hoe werkt het met pensioen overdracht? Hoeveel alimentatie moet er... Nadat we hadden besloten om te gaan scheiden, moet er nog heel wat geregeld worden. Hoe moeten we alles regelen met de kinderen? Hoe werkt het met pensioen overdracht? Hoeveel alimentatie moet er betaald worden? Hoe moet alles verdeeld worden? Op al deze vragen had Chris duidelijke antwoorden en wisten we snel waar we aan toe waren. Samen hebben we een goed ouderschap plan gemaakt, waar we beide heel tevreden over zijn. De omgang met Chris vonden we ook erg prettig, we voelen ons erg serieus genomen en er werd goed gekeken naar onze specifieke situatie.

Ramon en Rebecca

Alles verliep duidelijk en soepel. Ook omdat de situatie ernaar was, konden we via de mail contact hebben.

Mireille

Deskundig, empathisch, op ons tempo. Eigen omgeving, goede uitleg, fijne sfeer.

Emile

Cris van Diest,

Cris van Diest,

Een professioneel en zeer bekwaam persoon. Hij staat voor zijn werk en geeft duidelijk om zijn klanten. Dit is mijn ervaring. Ook dat hij zich met volle overgave inzet om het scheidingsproces zo begrijpelijk en overzichtelijk te maken.

Ivor

Heel tevreden over de deskundige en persoonlijke begeleiding in een lastig proces. Oog voor beide partijen en oplossingsgerichte hulp, met aandacht voor emoties die bij een scheiding gepaard gaan.... Heel tevreden over de deskundige en persoonlijke begeleiding in een lastig proces. Oog voor beide partijen en oplossingsgerichte hulp, met aandacht voor emoties die bij een scheiding gepaard gaan. De unieke combinatie van een bemiddelaar en financieel adviseur maakt het mogelijk om alle praktische zaken bij één loket te regelen, waarbij tevens andere deskundigen beschikbaar zijn. Helder inzicht in de te verwachten dienstverlening en ondersteuning, alsmede de hieraan verbonden kosten. Echt een zorg minder!

Annette

Ze heeft mij zeer goed geholpen, en heeft verstand van zaken. Er komt zo veel bij kijken,wat ik allemaal niet wist.