Marieke

Vriendelijk, deskundig en meedenkend.

Yeliz

Danny was heel erg duidelijk en snel. Ik ben erg tevreden met de hulp die ik heb gehad.

Patrick

Prima ervaring met Zoregloosch. Alles was snel geregeld en duidelijk. We zijn stap voor stap mee door het proces genomen wat voor mij erg fijn was. Ook werd er de tijd genomen als iets niet duidelijk was. Kortom een prettige ervaring in een nare tijd.

Ad

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn begeleid door Shabnam. Hoewel mediation en de aanpak in eerste instantie erg wennen was kunnen we niet anders zeggen zeer goed geholpen te zijn door Shabnam. Kundig, snelle reacties en aanpakker. Dit alles zonder vooroordeel of voorkeur voor een van de partners.

Mayke Smits

SterSterSterHalve sterLege ster

Wij zijn door Zorgeloosch heel goed op weg geholpen. We zijn inderdaad, in hoeverre dat mogelijk is in deze situatie, het hele zakelijke gedeelte van onze scheiding, goed doorgelopen. We zijn beide tevreden over de oprechtheid, punctualiteit en service van Zorgeloosch in deze bittere periode.

Tijmen van den Nagel

Het eerste contact was met Jos de Beije, dit voelde voor mij als een "scheiding met zorgen" in plaats van zorgeloosch scheiden. Na een ingediende klacht heeft Rutger Eggink dit verder opgepakt en ben ik zeer tevreden. Wel is het jammer van de verloren tijd die Jos heeft veroorzaakt.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide review, goed om te lezen dat de scheiding na de mindere start alsnog goed is afgewikkeld.

J Goossens

Goed. Iedereen was aardig en behulpzaam. Er komt zoveel bij een scheiding kijken. Als je dat zonder hulp moet regelen dan zou alles veel langer duren en met nog meer stress

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, goed om te horen dat je het traject zo hebt ervaren!

Herman Fuhler

Van het begin tot het eind netjes geholpen. Was voor beide een leerproces omdat het net even anders was als normaal.

Bedankt voor je review!

anoniem

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het alles in 1 pakket sprak ons erg aan en dat stuk van zorgverlening werkte soepel bij ZG. Wanneer de ene afdeling klaar was, ging dit soepel door naar het volgende. Wij waren echter minder te spreken over de inhoudelijke begeleiding. De mediator was vriendelijk, maar wij moesten wel mee gaan in het gros van het voor opgezetten format. Aanpassingen in vaste stukken tekst waren niet mogelijk (ondanks dat dit voor ons wel belangrijk was ivm fiscaliteit). De mediator was hierin standvastig en wij moesten mee gaan in het format. Daarna hadden wij een erg fijn gesprek met de financieel adviseur, in gesprek kwam hij over als een kundig persoon. Echter, de stappen daarna pakte hij niet goed op en de financiële afhandeling duurde 3 maanden. Hierbij moesten wij erg alert zijn op veranderde voorwaarden vanuit de bank en contact met de adviseur was ook moeilijk. De enige afdeling waar wij zeer over te spreken waren waren de binnendienst medewerkers. Zij reageerde snel en pakte onze vragen goed op. Al met al is het proces goed afgerond, maar wij zouden Zorgeloosch niet aanraden aan anderen.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het traject niet naar wens is verlopen. We zullen het dossier analyseren, en contact met je opnemen voor een toelichting op het traject.

Nana Bolders

Soepel en snel

Arno

Tweemaal geholpen door Jurgen voor een aanpassing in de hypotheek en tweemaal ging dit heel goed. Dank!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Fijn dat we je twee keer zo goed hebben kunnen helpen, bedankt voor je review!

S. Pieters

Ik ben zeer tevreden met de begeleiding

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je review.

Marcello Bonsangue

Zorgvuldig en snel handelen, altijd een aantwoord op alke vragen. Zeer goede ervaring!

Maaike Bakker

Wij zijn echt super snel en goed geholpen en daarmee zeer tevreden! Wij hebben overal snel en helder antwoord op gekregen. De afspraken konden vlot gepland worden en het convenant was ook snel opgesteld. Snelheid en duidelijkheid waren voor ons belangrijk: Dat is prima gelukt!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je lovende woorden, wat fijn dat het traject zo goed verlopen is!

Joost

Zeer professionele begeleiding. De mediator was zeer betrokken en heeft het uiterste gedaan om ons te helpen. De gehele procedure wordt uit handen genomen en begeleid (met verschillende opties). Klein puntje van aandacht is dat soms de communicatie wat vertraging opliep. Al met al toch blij dat we voor Zorgeloosch gekozen hebben.

Geantwoord op

Zorgeloosch Scheiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2015

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Oranjelaan 1

3862 CX Nijkerk

Marieke

Vriendelijk, deskundig en meedenkend.

Yeliz

SterSterSterHalve sterLege ster

Tijmen van den Nagel

J Goossens

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, goed om te horen dat je het traject zo hebt ervaren!

Herman Fuhler

Bedankt voor je review!

anoniem

SterSterLege sterLege sterLege ster

Nana Bolders

Soepel en snel

Arno

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Fijn dat we je twee keer zo goed hebben kunnen helpen, bedankt voor je review!

S. Pieters

Ik ben zeer tevreden met de begeleiding

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je review.

Marcello Bonsangue

Maaike Bakker

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je lovende woorden, wat fijn dat het traject zo goed verlopen is!

Joost

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt: