GdW

Uitstekende begeleiding. Niet alleen tijdens onze scheiding, maar ook daarna als financiel adviseur. De goede adviezen en feedback over de gang van zaken hebben mij het gevoel gegeven dat er aandacht was voor mij als persoon. Ook toen er een tandje bijgezet moest worden om de zaken afgehandeld/ rond te krijgen, werd er goed en duidelijk gecommuniceerd. Goede klantgerichtheid!

Laura

Positief en vertrouwd. Precies wat je nodig hebt in een emotionele periode.

Joba Bongers

Goed geholpen

Joost Bax

Goede, deskundige en adequate begeleiding. Door onze scheiding op zoek gegaan naar mediation. Via google uitgekomen bij Zorgeloosch. Ons traject is afgehandeld door mevrouw Shabnam Gangadien tot onze grote tevredenheid. Vriendelijk, behulpzaam en streng als het moet.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooi review, ik zal het doorgeven aan Shabnam!

Theo

Benjamin heeft mij fanatisch geholpen in voor mij lastige periode

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Goed om te horen, ik zal het delen met Benjamin. Dank voor je mooie review!

Daniel Dezso

Snel, correct, professioneel

Jacqueline van Hoorn

Ontzettend fijn bijgestaan in onze wat bijzondere case. Het contact verliep heel soepel en er werd steeds snel geschakeld en gehandeld. Zeer aan te bevelen.

Quirine Bos

Heel fijn en snel geholpen door Eugene. Top!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je lovende woorden, ik heb ze gedeeld met Eugene!

storck

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

wij hebben Nina Tillema als mediator gehad. Ronduit slechte ervaaring met haar. Ik vond haar partijdig, ondeskundig en erg onzorgvuldig. We hebben uiteindelijk toch met advocaten gewerkt door haar ongevraagde 'adviezen'. Weg gegooid geld dus om via haar mediation te doen!

I Wassink

Zeer fijne begeleiding en snelle afhandeling. Heel makkelijk in de omgang en bereikbaarheid

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review!

M.W

Marco van Nus

MD

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel geholpen door de mediatior Jaco, ook snel antwoord op onze vragen.

Rianne van bergen

Fantastisch geregeld. Geduldig, flexibel, en met kennis van zaken. Dat hadden we zelf niet gekund. Letterlijk ontzorgd.

Georgios

Zeer tevreden hoe het verlopen is,

Marta

Ik ben uiterst tevreden met de diensten Het team is professioneel, deskundig en altijd bereid om te helpen.

Zorgeloosch Scheiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2015

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Oranjelaan 1

3862 CX Nijkerk

GdW

Laura

Positief en vertrouwd. Precies wat je nodig hebt in een emotionele periode.

Joba Bongers

Goed geholpen

Joost Bax

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooi review, ik zal het doorgeven aan Shabnam!

Theo

Benjamin heeft mij fanatisch geholpen in voor mij lastige periode

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Goed om te horen, ik zal het delen met Benjamin. Dank voor je mooie review!

Daniel Dezso

Snel, correct, professioneel

Jacqueline van Hoorn

Quirine Bos

Heel fijn en snel geholpen door Eugene. Top!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je lovende woorden, ik heb ze gedeeld met Eugene!

storck

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

I Wassink

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review!

M.W

Marco van Nus

MD

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel geholpen door de mediatior Jaco, ook snel antwoord op onze vragen.

Rianne van bergen

Georgios