Kim

Heel erg tevreden over Nicole. Heel vriendelijk en professioneel.

Louise

Het proces van scheiden is pijnlijk en spannend, en dan zoek je iemand bij wie je je allebei vertrouwd voelt, iemand die deskundig is, en die haar expertise goed kan uitleggen, iemand die duidelijk... Het proces van scheiden is pijnlijk en spannend, en dan zoek je iemand bij wie je je allebei vertrouwd voelt, iemand die deskundig is, en die haar expertise goed kan uitleggen, iemand die duidelijk is, onpartijdig, vriendelijk en begripvol, die ook ruimte kan maken voor de emoties en daar goed doorheen kan navigeren, iemand die kan versnellen waar mogelijk en vertragen waar nodig en iemand die de gesprekken prettig kan laten verlopen. Dan hoef je niet verder te zoeken, want Anja die heeft het allemaal in huis. Ze heeft een groot 'bereik' met haar talenten. Is uiterst serieus én vrolijk en gezellig. Snel en langzaam. Begripvol én duidelijk. Iemand die ingewikkelde materie goed kan uitleggen. Heel prettig om mee samen te werken. Dank je wel voor je fijne en goede begeleiding Anja!

Harma

Zeer ervaren, en fijn om gesprekken mee te hebben.

Meinte

In trefwoorden: rustig, geduldig, oog voor beide partijen, meelevend, erg oplossingsgericht. Bedankt Mary!

Astrid

Ik ben goed geholpen en Maurice had goede kennis van zaken. Ik ben zeer tevreden.

Peter

In het begin was het moeilijk voor mij.
De gesprekken liepen niet altijd zo als ik wou.
Maar dat was ook voor een groot gedeelte mijn schuld.

Iwan

Marco ebben wij ervaren als zeer goed we zijn blij dat we hem hebben gehad als onze bemiddelaar. Wij raden hem zeker aan.

Jan

Ik heb Aimée ervaren als een prettige mediator, die haar vak verstaat. de onderwerpen duidelijk kan toelichten en betrokken bij ons, maar ook objectief in de situatie staat.

Jacqueline

Helaas zijn wij zeer slecht gescheiden met de mediation van Zorgeloosch bemiddelaar de heer Geert Tomlow.
Deze man heeft een convenant en ouderschapsplan opgesteld wat rammelt aan alle kanten. In gesprekken voelde ik mij niet gehoord en niet begeleid, wat in een gevoelige en emotionele periode van scheiding gewenst zou zijn. Nu, een half jaar later, zitten we met de sores van en niet juist gescheiden huwelijk. Dit bedrijf en de heer Geert Tomlow zou ik nooit aanbevelen.