Annemarie Pothuizen
De schoonmaakdoekjes van ZO zijn geweldig 100 maal beter als de goedkopere .ik wil niet anders meer
- Wat is je naam?
- De schoonmaakdoekjes voor keuken,sanitair,glazen en voor alles
Sympathiek bedrijf. Goede service. Bestelling werd incompleet geleverd, maar er werd snel gereageerd via whatsapp en de volgende dag had ik de rest in huis.
Ik vind het heel fijn werken met alles maar het is echt om je huis bij te houden en niet voor grote schoonmaak beurten
Geweldig, fijne producten, heerlijke geur.
Wij kregen een prijs van de postcodeloterij.Ik was er blij mee! Mooi product, mooie uitstraling, ruikt lekker, fijn in gebruik. Toen heb ik jullie website bezocht en direct het sanitair pakket besteld ook dit ruikt heerlijk. Bedankt ik ben blij en zal zeker nog eens bestellen.
Vlotte levering, degelijk materiaal, lekkere geurtjes, handig en snel poetsen, doet echt wat het belooft!
Vooral fan van Zo vloer en Zo sanitair
We hebben nu het hele pakket van ZO. Ook de vloerwisser. Ideaal!!
De vloerwisser is nagemaakt van al bestaande vloer wisser en vind hem niet super prettig in gebruik en zou hem als mensen het vragen ook niet aanraden.
Heb net de bloerwisse gekocht. Erg blij mee
Super blij met mijn stok dweil.
Heb het starterspakket gekocht en ZO blij mee😁
"Ik ben echt fan van de schoonmaakproducten van Zo! Ze werken supergoed, liggen fijn in de hand en maken schoonmaken echt een stuk makkelijker. Absoluut een aanrader!"
Ik heb de complete startset cadeau gekregen en ben er super blij mee. Ik gebruik het elke dag en heb
Even wennen ZO'n schone vloer!
zoschoon.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
zoschoon.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
zoschoon.nl
Nijendal 18-A
3972 KC Driebergen Rijssenburg
Geweldig, fijne producten, heerlijke geur.
Vooral fan van Zo vloer en Zo sanitair
We hebben nu het hele pakket van ZO. Ook de vloerwisser. Ideaal!!
Heb net de bloerwisse gekocht. Erg blij mee
Super blij met mijn stok dweil.
Heb het starterspakket gekocht en ZO blij mee😁
Even wennen ZO'n schone vloer!
zoschoon.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
zoschoon.nl