Camila
Goed product
- Welke producten heb je gekocht?
- Alles .
Had iets meer ervan verwacht
Superfijn bedrijf, directe communicatie, mooie innovatieve producten prettig in gebruik, eerlijke prijs en bijdrage aan een beter milieu
Goede producten en mooi design. Helaas waren er 2 producten niet geleverd, gelijk opgelost door ZO. Zeepgeur ruikt heerlijk (kokos en groene thee)
Erg behulpzaam bedrijf met oprecht fijne schoonmaakspullen. Ik heb mijn eerste product iets van vier jaar geleden bij hen gekocht en vind het leuk om te zien hoe ze ondertussen zijn gegroeid en welke producten er allemaal bij zijn gekomen. Volgens mij heb ik ondertussen alle schoonmaakproducten uit het assortiment:). Erg goed hoe ze gebroken onderdelen van sprayers e.d. gratis vervangen, zodat je alleen maar om de zo veel tijd een nieuwe navulling hoeft te kopen.
Werkt snel en goed
ja heerlijk spul even water er bij en je hebt meteen voldoende schoonmaakmiddel
Had niet beter gekund
Werkt prettig, ruikt lekker en is zuinig in gebruik
Ben heel tevreden met de schoonmaakmiddelen van ZO. Het werkt prima.
Heel fijn om mee te werken en erg zuinig in gebruik
ZO schoon werkt prettig, snel en efficiënt. Voor de badkamer vraag ik me af hoe je het doet mbt het schoonmaken van de grotere betegelde oppervlakten en dan met name de voegen. Ook al heb ik de info goed doorgelezen op de site van ZO schoon, ik heb het idee dat ik met een sopje met sanitairreiniger net iets effectiever bezig ben om lekker even de voegen ook goed mee te pakken. Of met schoonmaakazijn. De badkamer nieuw en goed onderhouden, maar voegen moeten nu eenmaal toch van tijd tot tijd. Voor het dagelijkse onderhoud vind ik de spray fijn. En zo ook de alles schoon, en de keukenschoon. Helaas viel van afwasschoon het flesje waardoor de foampomp kapot ging. Ik zou graag een nieuwe bestellen, heb daar ook contact voor gezocht en wellicht krijg ik daar nog reactie op. Verder ZO tevreden met ZO schoon!
Fijn en handig
Snel bezorgd. Startpakket gekocht. Pakket is mooi verzorgd. Producten vind ik heel goed. Maken goed schoon en ruiken lekker. En dan ook nog milieuvriendelijk. Blij dat ik dit product gevonden heb.
Prima spul
ZO verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZO heeft de volgende resultaten bereikt:
Werkt snel en goed
ja heerlijk spul even water er bij en je hebt meteen voldoende schoonmaakmiddel
Had niet beter gekund
Werkt prettig, ruikt lekker en is zuinig in gebruik
Ben heel tevreden met de schoonmaakmiddelen van ZO. Het werkt prima.
Heel fijn om mee te werken en erg zuinig in gebruik
Fijn en handig