G. Bakker
- Product of service:
- 22 liter evolve
Perfect
Ik had een zuurstoffles besteld via Bol.com. Na 2 dagen gebruik was de luchtstroom helemaal weg. Maar hij was maar heel even gebruikt. Dit gemeld bij de klantenservice en een vervangend product gekregen.
Snel
Beetje
Fijne klantenservice!
Goed en zeer klantvriendelijk
vlot reactie
Goede snelle dienstverlening.. dank u...
perfect op tijd geleverd !
Heel goed.
Super geholpen door medewerker
Dure flessen en het geeft geen merkbaar effect. Levering gaat enorm snel en je krijgt wat ze beloven, alleen had het bij mij geen effect. Wie weet bij een ander wel. Een longarts en top sport trainer vertelde me daarna dat je er ook geen effect van kunt verwachten. Wel merkte ik wat ontspanning in mijn longen.
Volgens mij is het gewoon samen geperste lucht!
Zuurstofexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zuurstofexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Beetje
Fijne klantenservice!
Goed en zeer klantvriendelijk
vlot reactie
Goede snelle dienstverlening.. dank u...
perfect op tijd geleverd !
Heel goed.
Super geholpen door medewerker
Volgens mij is het gewoon samen geperste lucht!
Zuurstofexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zuurstofexpert.nl