Informatie op onze website
De kwaliteit van onze comfortdouche
Het gemak van onze comfortdouche
Adviesgesprek met onze sanitairspecialist

B Blankenzee Venema

Dames en heren koopt u alstublieft niet bij dit bedrijf uw badkamer. Ik heb een douche cabine gekocht van 10.000 euro. Hij werd geplaatst op 30 mei 2024. Niet compleet er zat namelijk geen... Dames en heren koopt u alstublieft niet bij dit bedrijf uw badkamer. Ik heb een douche cabine gekocht van 10.000 euro. Hij werd geplaatst op 30 mei 2024. Niet compleet er zat namelijk geen schuifdeur bij. Dus konden wij niet douchen, we hebben 4 weken op de schuifdeur moeten wachten. Eindelijk konden wij douchen toen bleek dat er niet goed was afgekit hij lekte. Maar aangezien wij de rest van de zomer op de camping zitten hebben we de afspraak om te kitten naar 28 oktober gezet omdat we dan weer thuis waren. We werden de vrijdag daarvoor gebeld of wel thuis waren die maandag? Ja dat zijn we zeiden wij, maar u raad het al , al wie er kwam geen Zwaluw. Geen telefoontje niks gehoord dus belden wij maar zelf weer. Geen excuus niks. De telefoniste zou het doorgeven. De volgende dag krijgen wij een mail zonder excuses!!! Dat ze 5 november weer zullen komen. Dus dames en heren. Besteed uw dure geld maar ergens anders.

C van Nieuwenhuijsen

Duidelijk en gezellig!

Beste , naar mijn weten had ik een infobrochure gevraagd maar geen adviseur aan huis wat ik wel had toegestaan maar niet dat ik zou overdonderd worden met een gepush om al direct te tekenen . Beste , naar mijn weten had ik een infobrochure gevraagd maar geen adviseur aan huis wat ik wel had toegestaan maar niet dat ik zou overdonderd worden met een gepush om al direct te tekenen .
Daarbij eens de zogezegde beste prijs gegeven te hebben viel ik achterover van het kostenplaatje wat de adviseur waarschijnlijk merkte en er dan opeens 6000€ afdeed als een korting om hier in de buurt gelanceerd te worden en daarna nog eens een eenmalige korting van2000 € als ik direct tekende wat ik helemaal niet van plan was bij een eerste gesprek zonder andere firma's gecontacteerd te hebben . Dat is wel een verschil van 8000 €.
Dat op zich is voor mij een verkoop techniek om mensen in de val te lokken en ik wil verder geen enkel contact of gesprek nog hebben met uw firma of de adviseur wouter .
Ik kan Geen kwalificatie geven over een comfortdouche omdat ik nog geen heb . MVG Nand

Fam. Bouman

Aanrader!

Fam. Verhoeven

Badkamer binnen 1 dag geen woord aan gelogen! Wij zijn eerst superfijn geholpen door de bel afdeling en duidelijke afspraken kunnen maken. Vervolgens kwam de adviseur en die heeft ons goed geholpen!... Badkamer binnen 1 dag geen woord aan gelogen! Wij zijn eerst superfijn geholpen door de bel afdeling en duidelijke afspraken kunnen maken. Vervolgens kwam de adviseur en die heeft ons goed geholpen! Alles rustig uitgelegd en laten zien. Vervolgens zijn de monteurs bij ons langs geweest om de badkamer te monteren. Het ware hele fijne en nette jongens. Al met al erg tevreden!

Is toch bekend?!

Prettig gesprek gehad. Goede luisteraar en komt met ideeën die aansluiten bij wat ik precies wil. Ook eerlijk in wat voor uw bedrijf belangrijk is zeker qua verhouding materiaal, uitvoering en... Prettig gesprek gehad. Goede luisteraar en komt met ideeën die aansluiten bij wat ik precies wil. Ook eerlijk in wat voor uw bedrijf belangrijk is zeker qua verhouding materiaal, uitvoering en kosten die daaraan verbonden zijn. Dus ik weet wat ik kan verwachten.

Van Ommeren

Erg blij met onze mooie inloopdouche.
De instap is weg.
Dit maakt het voor ons veiliger.
Dankjewel Zwaluw