Gunter Jansen
werkte netjes
Ervaring met monteurs goed, verder zorgvuldige klantenservice en informatievoorziening. Kleine aanpassingen zijn nog nodig. Daarover sturen we een aparte mail
Werkzaamheden zijn vlot uit gevoerd. Ziet er netjes uit. Als min punt wil ik aan geven dat de oplevering niet schoon was veel breekpuin resten terug gevonden ter plaatsen.
monteurs netjes werk afgeleverd maar buitengewoon lastig dat deze heren geen woord communiceren. zelfs engels lijkt moeilijk, behalve de chef die langs kwam spreekt nederlands. het was een heel moeilijke dag wel, maar gelukkig is het goed afgelopen. er was bijna nog iets fout gegaan met het plaatsen van de douchestang, gelukkig waren we er op tijd bij en kwam het aan de goede wand...... ook geen goede communicatie onderling van de heren.
Met de verkoper/adviseur afspraak gemaakt dat er geen buitenlandse monteurs de installatie doen en verwijderen van de oude kit. 1e afspraak op verzoek van Zwaluw verplaatst. In 3 betalingen op €500,- na vooruit betaald waarbij al direct nadruk gelegd te betalen voor datum x. De overeenkomst/voorwaarden gelezen en eea staat beschreven. Op de afgesproken datum komen 3 heren 1,5 uur later dan afgesproken zonder bericht. Nadat wij enkele keren contact hebben gezocht met Zwaluw hoorden wij dat de monteurs er aan komen. Rond half elf arriveerde er een witte bestelbus zonder zwaluwkenmerk. Een van de heren duwde mij een formulier onder mijn neus waarop staat dat ze op ons adres moesten zijn. Dit klopte. Geen woord gesproken want de heren spreken geen Nederlands alleen een mijnheer verstond iets. Op mijn vraag of alle materialen klopen en in orde kreeg ik een bevestiging dat dat zo was. Inloopdouche is gemonteerd. Kitresten niet verwijderd. Monteur 1 werdt gebeld en ik kreeg de telefoon en er iemand vertelde nog langs te komen om een overdrachtformulier in te vullen als afhandeling. Dit is nooit gebeurt ook niet na meerdere keren bellen met Zwaluw. Een dag later constateer ik bijzondere vormen in de composietplaat. Het lijkt wel een b-keus. Ook hierover gemailed en telefonisch gesproken. Wel een keer benadert door de zwaluw met de toezegging ons tevreden te willen stellen. Er moet nog steeds een officiële vertegenwoordiger langs komen. Wij zijn erg teleur gesteld in de aftersales van de zwaluw en nog meer over de manier van niet nakomen van de afspraken. Enige positieve is dat de inloopdouche werkt.
Hele vriendelijke mensen, harde werkers maar toch niet helemaal goed afgeleverd. Na een paar weken hebben 2 andere monteurs het afgemaakt maar nog steeds zit er onderaan de deur een kleine aflopende opening. Maar toch tevreden.
De monteurs waren prima. Hebben netjes hun werk afgeleverd/ Maar we zijn wel ontevreden van wat ons is belooft, terwijl het niet mogelijk was en de naden van de wanden zouden we niet zien. Dat is ons vertelt
keurig gewerkt een probleem maar keurig opgelost
We wachten nog steeds op het mat glas. Er werd verkeerdelijk transparant glas gebruikt.
Positief, personeel is bekwaam en hardwerkend.
Helaas door water toevoer in muur in plaats van grond moest de vloer 15 cm opgehoogd worden maar dat hebben ze netjes gedaan
Prima verlopen
Goed werk. Tevreden met resultaat.
goede monteurs waarvan er 1 gebrekkig Nederlands spreekt. We zijn tevreden maar meer overleg over plaatsing wc ed kan beter.
prettige en snelle installatie van het gewenste sanitair
Zwaluw Comfortsanitair verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zwaluw Comfortsanitair heeft de volgende resultaten bereikt:
Zwaluw Comfortsanitair
Nijverheidsweg 25
3899 AD Zeewolde
keurig gewerkt een probleem maar keurig opgelost
Positief, personeel is bekwaam en hardwerkend.
Prima verlopen
Goed werk. Tevreden met resultaat.
prettige en snelle installatie van het gewenste sanitair
Zwaluw Comfortsanitair heeft de volgende resultaten bereikt: