Bytouch03@yahoo.com
zeer goed bedrijf alleen problemen met inloggen. Nu al twee keer
Ik heb goede ervaringen met zzp-erindezorg
meer dan 10 keer gebeld om mijn bankgegevens te wijzigen. Erg goed geholpen door de medewerker maar NOG STEEDS niet gelukt...
Ik ben zeer tevreden over de informatie die terug te vinden is op de website en via de mailing wordt aangeboden. Vooral in deze onrustige tijden voor zzp-ers in de zorg is het fijn dat ik steeds op de hoogte gehouden word van de meest recente wet- en regelgeving die gerelateerd is aan mijn ondernemersschap. De mogelijkheid om alle artikelen weer eens terug te lezen, maakt dat ik altijd 'door de bomen het bos nog kan zien'. Lex Tabak heeft een duidelijke manier van communiceren waardoor de soms ingewikkelde materie begrijpelijk blijft. Dat geeft mij het vertrouwen dat ik goed op de hoogte blijf en me kan richten op mijn ondernemersschap en de klanten die ik bedien.
Alle ontwikkelingen voor zzpers on de zorg worden in beeld gebracht. Snelle reactie bij vragen. Fijn certificaat die je kan gebruiken voor opdrachtgevers met alle belangrijke gegevens erop.
Een waardevol en professioneel bedrijf
Superfijn! Als ik een vraag heb wordt het duidelijk en snel beantwoordt en ook podcast toegevoegd en sites waar ik de evt. info kan vinden. Echt heel blij dat ik abonnee bent geworden. En ook blijf ik op de hoogte en krijg de juiste info van het reilen en zeilen rondom het zzper-schap.
Lex, zonder jullie is er geen goede info voor ons zzp ers. Ik waardeer het enorm dat jullie er zijn voor ons en ik op deze manier de moed erin hou en kan doen wat ik het liefst doe en dat is zzp er zijn in de zorg. Iedere zzp er die ik tegen kom zeg ik bij jullie aan te sluiten omdat zzp er in de zorg de enige juiste info geeft en geen misleidende stukken die je wel overal leest. Super bedankt. Annet's zorg aan huis
Zoals gewoonlijk, Lex Tabak ijzersterk
Goede informatie
Ik lees wel af en toe wat informatie wat jullie sturen.
Ik waardeer enorm de up-to-date informatie over wat er speelt voor ons zzp-ers. Verder heb ik ervaren dat er ook ruim de aandacht is voor persoonlijke issues rondom het ZZP-werk. Fijn dat jullie er zijn !
Kundig advies. Up to date informatie en zeer goed geschreven.
Ik word op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen.
ZZP-erindezorg.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ZZP-erindezorg.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goed bedrijf alleen problemen met inloggen. Nu al twee keer
Ik heb goede ervaringen met zzp-erindezorg
Een waardevol en professioneel bedrijf
Zoals gewoonlijk, Lex Tabak ijzersterk
Goede informatie
Ik lees wel af en toe wat informatie wat jullie sturen.
Kundig advies. Up to date informatie en zeer goed geschreven.
Ik word op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen.
ZZP-erindezorg.nl heeft de volgende resultaten bereikt: