Tevredenheidsonderzoek voor leasemaatschappijen
Onderzoek de ervaring van de zakelijke leaserijder, wagenparkbeheerder en private leaserijder
Waarom feedback company
Tijd voor een check?
Ook organiseren wij jaarlijks met de Vereniging Zakelijke Rijders de verkiezing ‘Leasemaatschappij van het jaar’. Ons doel: inzicht geven op kritische momenten, en dankzij feedback de weg vrijmaken voor mooie nieuwe resultaten.
Kant-en-klare vragenlijsten
Inzicht per vestiging of management
Verkiezing Leasemaatschappij van het jaar
Integratie met o.a. Marktplaats
Ondersteuning van ervaren researchers
Real-time online dashboard
Official Google Review Partner
Oplossingen
Ontdek hoe jouw klanten werkelijk denken
Vragenlijsten
Evaluatie wagenparkbeheerder
Medewerkersonderzoek (EX)
Keuzehulp
Advies in 5 minuten
Om het jou gemakkelijk te maken is de keuzehulp ontwikkeld. Met een aantal gerichte vragen ontvang je binnen enkele werkdagen een vrijblijvend advies op basis van jouw behoefte en wensen. Benieuwd welke oplossing bij jou past?
Integraties
Samenwerkingspartners
Vereniging Zakelijke Rijder
Zichtbaarheid is de sleutel
Val op in Google
Door de resultaten openbaar te publiceren op jouw website door middels van onze publicatiewidget wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw leasemaatschappij inzichtelijk voor iedereen.
Daarnaast zorgen deze reviews ervoor dat jouw website beter vindbaar is in de (lokale) zoekresultaten van Google. Dit helpt jou om klanten te behouden en te overtuigen om voor jou te kiezen.
Enthousiast geworden?
Dit kun je verwachten
Kick-off
Tijdens een gezamenlijke kick-off met één van de onze onderzoekers bespreken wij gezamenlijk met de organisatie het doel van het onderzoek.
Inrichting
Naar aanleiding van de kick-off gaat Feedback Company voor je aan de slag om de online onderzoeksoplossing in te richten.
Uitvoering
Zodra de online onderzoeksoplossing is ingericht, kan er gestart worden met het uitvoering van het onderzoek.
Analyseren
Om te voorkomen dat de resultaten van het onderzoek in een bureaulade eindigen, is het goed om ook alvast na te denken over de opvolging van de resultaten. Feedback Company kan op allerlei manieren ondersteunen bij het analyseren van de resultaten.