Tevredenheidsonderzoek voor iedereen
Verbeter jouw bedrijf met de feedback van klanten en medewerkers
Waarom feedback company
Geef je dienstverlening een boost!
Werk aan de winkel dus, want hoe positiever hoe beter de reclame, hoe meer zichtbaarheid, hoe sneller ze je vinden. Ook niet onbelangrijk: onze reviews of klantonderzoeken geven inzicht.
Kant-en-klare vragenlijsten
Verstuur uitnodiging in je huiststijl
Inzicht per afdeling of management
Koppeling met CMS & DMS applicaties
Ondersteuning van ervaren researchers
Real-time online dashboard
Official Google Review Partner
Oplossingen
Hoe tevreden zijn je klanten en medewerkers nu echt?
Vragenlijsten
Klantonderzoek (CX)
Medewerkersonderzoek (EX)
Keuzehulp
Advies in 5 minuten
Om het jou gemakkelijk te maken is de keuzehulp ontwikkeld. Met een aantal gerichte vragen ontvang je binnen enkele werkdagen een vrijblijvend advies op basis van jouw behoefte en wensen. Benieuwd welke oplossing bij jou past?
Verbeter je online vind- en zichtbaarheid
Val op in Google
De tevredenheidsonderzoeken van Feedback Company helpen je exact te bepalen waar de verbeterpunten liggen voor je dienstverlening. Je krijgt inzicht in klantervaringen en weet precies wat klanten van je vinden. Deze ervaringen kun je delen op je eigen website en plaatsen wij direct door naar de zoekresultaten van Google. Het resultaat? Meer bezoekers en (potentiële) klanten op je website.
Enthousiast geworden?
Dit kun je verwachten
Kick-off
Tijdens een gezamenlijke kick-off met één van de onze onderzoekers bespreken wij gezamenlijk met de organisatie het doel van het onderzoek.
Inrichting
Naar aanleiding van de kick-off gaat Feedback Company voor je aan de slag om de online onderzoeksoplossing in te richten.
Uitvoering
Zodra de online onderzoeksoplossing is ingericht, kan er gestart worden met het uitvoering van het onderzoek.
Analyseren
Om te voorkomen dat de resultaten van het onderzoek in een bureaulade eindigen, is het goed om ook alvast na te denken over de opvolging van de resultaten. Feedback Company kan op allerlei manieren ondersteunen bij het analyseren van de resultaten.