Tevredenheidsonderzoek voor het sociale domein
Wij ondersteunen onderzoeken voor welzijnsorganisaties, jeugd GGZ en zorginstellingen
Waarom feedback company
Cliënttevredenheidsonderzoek
Al vele jaren ondersteunen wij sociale organisaties (van welzijnsorganisaties, jeugd GGZ tot zorginstellingen) bij het uitvoeren van onderzoeken onder cliënten (jongeren/volwassenen), medewerkers, ketenpartners en vrijwilligers. Dat doen we met hart en ziel, net als jullie.
Inzicht krijgen staat bij ons voorop. Wat zijn de ervaringen? Waar kan het beter? Onze vragenlijsten hebben, dankzij onze ervaring en kennis, alles in huis om tot goede inzichten en nieuwe impulsen te komen.
Kant-en-klare vragenlijsten
Inzicht per vestiging of management
Effectmetingen
Ondersteuning van ervaren researchers
Real-time online dashboard
Official Google Review Partner
Oplossingen
Hoe tevreden zijn je cliënten en medewerkers nu echt?
Vragenlijsten
Algemeen maatschappelijk werk
Effectmeter
Evaluatie jongeren/ouders
Sociaal raadlieden werk
Medewerkersonderzoek (EX)
Keuzehulp
Advies in 5 minuten
Om het jou gemakkelijk te maken is de keuzehulp ontwikkeld. Met een aantal gerichte vragen ontvang je binnen enkele werkdagen een vrijblijvend advies op basis van jouw behoefte en wensen. Benieuwd welke oplossing bij jou past?
Meer eigen kracht of participatie?
Met de Effectmeter meet je per welzijnsactiviteit of het bijdraagt aan het vooraf geformuleerde welzijnsdoel.
Deze meting is geschikt voor organisaties die het door-de-cliënt-ervaren-effect-van-de-dienstverlening in kaart willen brengen. Het is mogelijk om de vragen zowel afzonderlijk te gebruiken alsook te combineren met het cliëntonderzoek.
Enthousiast geworden?
Dit kun je verwachten
Kick-off
Tijdens een gezamenlijke kick-off met één van de onze onderzoekers bespreken wij gezamenlijk met de organisatie het doel van het onderzoek.
Inrichting
Naar aanleiding van de kick-off gaat Feedback Company voor je aan de slag om de online onderzoeksoplossing in te richten.
Uitvoering
Zodra de online onderzoeksoplossing is ingericht, kan er gestart worden met het uitvoering van het onderzoek.
Analyseren
Om te voorkomen dat de resultaten van het onderzoek in een bureaulade eindigen, is het goed om ook alvast na te denken over de opvolging van de resultaten. Feedback Company kan op allerlei manieren ondersteunen bij het analyseren van de resultaten.