TADEUSZ PPHU SOLDRIP SP Z OO
Spoko
Dobre
Bardzo dobra firma.
Rekomendacja
W większości dostępny asortyment, w miarę szybka dostawa, i sympatyczna obsługa.
Dobra współpraca
wszystko jest MEGA.
Rekomendacja
Kontakt i współpraca na najwyższym poziomie.
zadawalające
Profesjonaliści z ludzką twarzą i empatią, buziaczki dla Karola
jestem zadowolona
Rekomendacja
Bardzo szybka realizacja zamówień, super kontakt z opiekunem (Jakub Sajnóg) oraz działem handlowym (Magdalena Sibistowicz)
Bevo Poland zbiera opinie o firmie w Feedback Company. Firma zbiera recenzje niezależnie.
Bevo Poland osiągnął następujące wyniki:
Aby zapewnić optymalne doświadczenie klienta, słuchanie klientów jest niezbędne. Dlatego w Feedback Company nieustannie mierzymy doświadczenia. Zadajemy właściwe pytanie, właściwej osobie, we właściwym czasie. Kluczowe jest mierzenie doświadczeń. Nasze badania koncentrują się na Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company zbiera opinie na podstawie zweryfikowanych danych od swoich klientów. Firma zobowiązuje się do zwalczania fałszywych opinii i weryfikuje pochodzenie opinii.Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji o polityce opinii Feedback Company i sposobie tworzenia strony z opiniami.
Bardzo udana współpraca od wielu lat
Bardzo Polecam
Spoko
Dobre
Bardzo dobra firma.
Dobra współpraca
wszystko jest MEGA.
Rekomendacja
Kontakt i współpraca na najwyższym poziomie.
zadawalające
Profesjonaliści z ludzką twarzą i empatią, buziaczki dla Karola