Omdömen

21RUN

681 omdömen
Skriv omdöme

81% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
Hastighet leverans
7.6/10

681 Omdömen

Andreas

Bra pris och lagerstatus med stora storlekar+46 och snabb leverans!

Anita

Första gången jag handlar på running.shop och sista!!

Styrkor

Bra hemsida mina Acics Kayano 25 fanns inne i min strl FINE!!! Ändå tog det 35 dagar att få hem dom till mitt utlämningsställe. Spårningslänk fungerar inte..evigt ringande till kundtjänst..dom... Bra hemsida mina Acics Kayano 25 fanns inne i min strl FINE!!! Ändå tog det 35 dagar att få hem dom till mitt utlämningsställe. Spårningslänk fungerar inte..evigt ringande till kundtjänst..dom hade ingen aning vad som har hänt med leverans..Fick dock 20% rabatt på skorna. Men att vänta 35 dagar är oacceptabelt lång tid att vänta. Rekommenderas inte att handla här!!!

Förbättring av tips

För fan fixa bättre frakt !! Med spårningslänk som fungerar.

Svar 21RUN:

Dear Anita,
Dear Anita,
Thank you so much for your feedback. We have to admit that we are quite surprised by your message. We have never had contact before with your e-mail address and we checked all our orders placed with the name Anita and did not find an order for the Kayano 25.
We also know that Running.shop sometimes gets mixed up with Runningshop.se. Was this feedback perhaps meant for this webshop and not for us?
We would kindly like to ask you to contact us via info@running.shop. When this feedback does apply to us, we would like to compensate you for this!
Best regards,
Running.shop

Anonymt

Leveranstid tog 1månad undvik dom.

Styrkor

Dom svarar snabbt på kundservice.

Förbättring av tips

Kan inte bli bättre då DHL inte tar detta företag seriöst och leverar paket efter 30dagar?å

Anonymt

Snabb leverans av mycket bra produkt. Tyvärr hade jag tagit för liten storlek och returnerade varan. Jag har dock ej ännu fått tillbaka summan pengar jag betalade in för varan. Ett par skor för... Snabb leverans av mycket bra produkt. Tyvärr hade jag tagit för liten storlek och returnerade varan. Jag har dock ej ännu fått tillbaka summan pengar jag betalade in för varan. Ett par skor för närmare 1000,-!!

Styrkor

Snabb leverans av bra produkt.

Förbättring av tips

Vill gärna ha tillbaka mina pengar för den vara jag faktiskt returnerat! Kan tyvärr inte rekomendera detta företag då jag ännu ej återfått summan!

Ulrika Rendle

Det gick jättebra att hitta produkt, beställa och betala.
Men det går inte att förstå när, var eller hur produkten kommer/kommit fram??????
Alldeles för krångligt för min smak.

Förbättring av tips

Skicka ett sms eller ett mail med vart, när och hur jag kan hämta betald vara.
Skicka inte massor av olika id nummer och länkar.

Anonymt

För lång leveranstid (11 dagar) men snabbt svar från kundtjänst vid kontakt.

Styrkor

Bra produkt (löparskor från Brooks).

Förbättring av tips

Snabbare leveranser. Information vid oväntat fördröjd leverans.

Anonymt

Jag har fått mycket bra hjälp och kompensation i samband med reklamation.

Mycket bra kundservice.

Ange drop på skorna.

Åsa Pålsson

Allt är bra

Anonymt

Servicen var OK. Strulet med min försändelseoch avsaknaden av information gjorde att jag sätter en 3a istället för 4a.

Brett utbud, bra priser

Förbättring av tips

Min leverans tog längre tid och mitt paket verkade ett tag vara försvunnet. Det vore bra att så snart som möjligt få ett spårningsnummer där man kan förlja sin order, inte bara om man är... Min leverans tog längre tid och mitt paket verkade ett tag vara försvunnet. Det vore bra att så snart som möjligt få ett spårningsnummer där man kan förlja sin order, inte bara om man är registrereda medlem.

Anonymt

Det var min första beställning från företaget. Jag valde att skicka efter ett par joggingskor av för mig välkänt märke. Jag valde exakt likadana som jag har för att jag vet att de passar utmärkt.... Det var min första beställning från företaget. Jag valde att skicka efter ett par joggingskor av för mig välkänt märke. Jag valde exakt likadana som jag har för att jag vet att de passar utmärkt. Det låga priset på dessa skor samt att det var fraktfritt med fakturabetalning som alternativ gjorde att jag valde just detta företag. Tyvärr tog det längre tid än väntat innan skorna kom men efer som jag inte betalt något i förskott kändes det okej i alla fall. När jag kontaktade företaget via e -post fick jag snabbt ett svar och fick veta vad förseningen berodde på.

Styrkor

Snabbt svar vid kontakt med kundservice. Bra med olika betalningsmetoder.

Förbättring av tips

Det skulle vara bra om leveransen blev snabbare eftersom det verkar vara paketleverantören som tar lång tid på sig.