Omdömen

21RUN

681 omdömen
Skriv omdöme

81% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
Hastighet leverans
7.6/10

681 Omdömen

Anonymt

2 till 4 dagar till lev utlovades och varan beställdes 26/12 och har inte kommit än den 8/1!!!!!!!!!!!!!!!!

Styrkor

Inga ännu vad jag kan se!

Förbättring av tips

Tydliigare lev.besked. Om varan lev inom 2-4 dagar är det fr firman el hem till mig. Hem till mig uppfattade jag det som??????????

Super

Bra service

Inget krångel

Anonymt

Visst, leveranstiden och pris var ok. Men nu, några månader senare, när mina Asics gått sönder på flera ställen i innerfodret är den enda lösningen att jag ska lämna in dem hos en skomakare som kan... Visst, leveranstiden och pris var ok. Men nu, några månader senare, när mina Asics gått sönder på flera ställen i innerfodret är den enda lösningen att jag ska lämna in dem hos en skomakare som kan lappa det och så står de för kostnaden. Blir ju inte jättesnyggt att lappa innerfodret, som syns igenom på utsidan. Modellen har fått allmän kritik för att ha dåligt innerfoder som går sönder. Borde ha handlat på Stadium eller dyl. som hade tagit emot returen. Det hade blivit billigare än att köpa nya skor efter ett par månader.

Sen leverans

Snabbare leverans

Anonymt

Jag har ännu inte fått min vara, så jag kan inte uttala mig. När kommer varan?

Förbättring av tips

Information om leveranstid! Jag har ännu inte fått min vara, så jag kan inte uttala mig om några av frågorna.

Robban

Snabbt och smidigt

Ingen uppfattning

Vet ej

Förbättring av tips

Tydligare information om vart paketet kommer. Jag var tvungen att ringa till schenker och uppge en massa nr.

Anonymt

Vet ej så mycket om det men verkar helt ok hittills. Har ju ej fått grejorna ännu!

Förväntningar uppfyllda

Bra att följs leverans