Omdömen

21RUN

681 omdömen
Skriv omdöme

81% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
Hastighet leverans
7.6/10

681 Omdömen

Maria

Inga problem att få hem varan. Levererades inom rimlig tid

Bra

Jimmie

Bra priser. Snabb och bra uppdateringar vart produkten var fram till sverige. Malmö.

Efter det tog det 3 dagar innan jag fick leveransesked att skorna kunde hämtas (stockholm) tror dock att det var ett tillfälligt leveransen. Blev stressigt dock då jag behövde springa in skorna någon dag innan långlopp.

Anonymt

Det står på hemsidan att det är 2-4 dgr lev tid på gympaskorna. Jag beställde dem den 25 april och väntar fortfarande. Jag såg nu via spårningen att dom är i Sverige 7 maj, har fortfarande inte fått... Det står på hemsidan att det är 2-4 dgr lev tid på gympaskorna. Jag beställde dem den 25 april och väntar fortfarande. Jag såg nu via spårningen att dom är i Sverige 7 maj, har fortfarande inte fått ngn info när jag kan hämta dom.

Anonymt

Både gott och ont. Finns andra köpställen som har gratis retur vilket är en stor fördel.

Styrkor

Enkel och tydlig information på hemsidan. Klarna.

Förbättring av tips

Att retursedel följer med och att returen ska vara gratis.

Christer

Väldigt förstående och tålamodiga när man är dålig på engelska.

Mycket bra?

Jörgen

Beställde ett pulsband Polar H10 men fick ett Polar H1. Varan fanns därefter inte kvar på sidan så det gick inte att kontrollera om jag misstagit mig eller inte. Tvivlar dock på det då jag var väl... Beställde ett pulsband Polar H10 men fick ett Polar H1. Varan fanns därefter inte kvar på sidan så det gick inte att kontrollera om jag misstagit mig eller inte. Tvivlar dock på det då jag var väl medveten om att det finns både H1 och H10 och det var det senare jag var ute efter.

Bra

Förbättring av tips

Gärna mera produktinfo.

Laura

Snabb leverans
Skorna gick både snabbt att få och motsvarade förväntningarna, jätte nöjd