Omdömen

1072 omdömen
Skriv omdöme

87% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
7.4/10
Kundvänlighet

1072 Omdömen

Ann Martinell

Kunde tydligt se vad jag kunde beställa. Gjorde beställning, allt gick enligt boken!

Positivt

Det va helt enkelt smidigt, beställde och fick beställning inga missnöjen inga konstigheter helt enkelt.

Förbättringar eller förslag

Vet inget det gick helt enkelt bara bra.

Börje Lundqvist

Nöjd kund

Absolut

Inga

John Andersson

Bra och snabb service

Bra och snabb service

Förbättringar eller förslag

Kommer inte på något konkret

Mikael

Dålig passform på framförallt bakre mattor. Skrikig beige färg som skar sig mot övrig inredning. Har anmält två ggr att jag ät missnöjd med köpet men ingen återkoppling förutom ett telenr dit jag... Dålig passform på framförallt bakre mattor. Skrikig beige färg som skar sig mot övrig inredning. Har anmält två ggr att jag ät missnöjd med köpet men ingen återkoppling förutom ett telenr dit jag skickade bilder.

Conny Wisselgren

Bra och tydlig hemsida, hyggligt snabb leverans och toppenkvalitet på mattorna.

Toppenkvalitet !!

Förbättringar eller förslag

Hemsidan kunde vara tydligare angående att det verkligen är en komplett sats om 4 st. mattor, jag var orolig att det bara skulle komma en enda matta...

Tommy Schiött

Bra och snabbt doc som jag skrev tidigare.

?

Förbättringar eller förslag

Mattorna är fina, men jag missförstod tryckets placering jag skulle ha tryck på båda främre mattorna men det blev bara på en ( förare) det stod höger el vänster det tolkade jag bara att vilken... Mattorna är fina, men jag missförstod tryckets placering jag skulle ha tryck på båda främre mattorna men det blev bara på en ( förare) det stod höger el vänster det tolkade jag bara att vilken placering på själva mattan det skulle vara, tråkigt men så blev det annars är dom fina och bra kvalitet .

Ulf Swansson

Bra produkter

Positivt

Lätt att beställa och snabba leveranser

Förbättringar eller förslag

Bättre produkt bilder eller video

Johan Eklund

Bilmattor
Som passade perfekt

Kommer inte på något

Hans

Inga förväntningar i förväg, men blev positivt överraskad.

Positivt

Mattan till bagagerummet passade min bil och jag behövde inte vänta alltför länge. Leveransen var dock lite långsammare än de flesta andra online-butiker.

Lite snabbare leverans.