Omdömen

1072 omdömen
Skriv omdöme

87% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
7.4/10
Kundvänlighet

1072 Omdömen

Anonymt

Perfekt att man kan köpa just den matta man behöver och inte ett helt set. Och att man kan få olika tyger och färger.

Positivt

Snabb leverans och bra urval av mattor.

David

Bara positiva, köpt många uppsättningar mattor.

Bra mattor bra pris

Skaffa mattor till Toyota Hilux

Andreas

De har en helt ok sida som man hittar bra på. Det tog normallång tid att få hem beställningen och det beställda passade kanonbra!

Positivt

Finns flera olika val man kan göra och man kan välja mellan olika färger på både mattan och kantsömmen. Kan även välja olika kvaliteter.

Opel insignia

Lätt att beställa mattor till min bil

Bra kvalitet och passform

Förbättringar eller förslag

Saknar bagagerumsmattor i tyg.

Snabbt och bra

Stort utbud

Pelle

Enkel bra hemsida hittade vad jag sökte

Positivt

Snabb och bra service, bra kvalité på mattorna

Per

Fick (beställde fel bilmattor)tog kontakt med kundservice,tog någon dag men fick svar.Efter några påstötningar kom konversationen igång.Fick mycket god hjälp och rätt mattor tillslut.

M. Gracin

Enkelt att beställa, valde mattor med namnbrodyr. Mattorna kändes täta och tillfredsställande. Dock passade inte mattorna min bil, visade sig senare med kontakt med företaget att de hade inte min... Enkelt att beställa, valde mattor med namnbrodyr. Mattorna kändes täta och tillfredsställande. Dock passade inte mattorna min bil, visade sig senare med kontakt med företaget att de hade inte min bilmodells dimensioner. Detta rättade företaget till utan krusiduller, tyvärr hade de inte mattor som passade min bil för hade de haft det hade jag valt det. Istället skickade förteget tillbaka mina pengar. Kändes tryggt att handla där, byter jag bil kommer jag definitivt beställa mattor där.

- God kundkontakt
- Bra och tät återkoppling
- Rättelse när det inte fungerade från företaget

Förbättringar eller förslag

Uppdatera systemet som anger vilket bilmärke och model man har.

Kenneth mohlen

Snabb hantering och bra produkter

Anonymt

Bra hemsida o bra priser.