Omdömen

1072 omdömen
Skriv omdöme

87% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
7.4/10
Kundvänlighet

1072 Omdömen

Anonymt

Mkt bra passform å kvalitet!

Erik

De skriver att bilmattorna är luktfria, men luktade vid leverans starkt av kemikalie/parfymliknande doft. Efter flera veckor på vädring luktar de fortfarande lika mycket. Nu svarar de heller inte... De skriver att bilmattorna är luktfria, men luktade vid leverans starkt av kemikalie/parfymliknande doft. Efter flera veckor på vädring luktar de fortfarande lika mycket. Nu svarar de heller inte längre på mail, och det finns inget annat sätt att kontakta dem. Gör inte affärer med detta oseriösa företag!

Inget

Förbättringar eller förslag

Svara på frågor till support.

Christian Bornfleth

Jag har inte erhållit leveransen. Som jag vet idag har Postnord fellevererat. En ny leverans är lovad, men vet inte
om den har lämnat fabriken eller är på väg.

jag vet inte än

Förbättringar eller förslag

Meddela kunden när varan har lämnat tillverkaren och när den skall komma.

MAHER ELDEBSSI

BRA SERVICE-10

SNABB LEVERANS-10

REDAN DET ÄR BRA -10

Christian Bornfleth

Jag har inte erhållit varan. Transportören har levererad varan till någon annan. Den är borta helt enkel. Önskar en ny leverans. Vet inte om den kommer. Försöket att hitta den första leveransen är... Jag har inte erhållit varan. Transportören har levererad varan till någon annan. Den är borta helt enkel. Önskar en ny leverans. Vet inte om den kommer. Försöket att hitta den första leveransen är enligt min uppfattning helt meningslös

Än så länge ingenting

fullfölja leveransen

Jonathan Gustafsson

Mycket bra kvalité på mattorna. Trevlig kundtjänst, snabb leverans.

Antti Mattila

Finnish please :) Answering in English:

Finnish please :) Answering in English:

Good quality mats and fast shipping, but rear mat does not fit as original. I have 2017/10 Tesla Model S. I think there has been some changes in rear.

Fast shipping, good quality

Förbättringar eller förslag

Fix the rear mat fitting, and include the attaching point special material in bottom of the mats, as originals do.

Anonymt

Lade en förskottsbetald order den nionde oktober.Nu är det den 21 november och leveransen har fortfarande inte kommit.

Bra utbud.

Förbättringar eller förslag

Korta leveranstiden. Det går inte ens att kommicera via er hemsida. Man uppmanas försöka senare gång på gång.

Karin

Bara positiva! Enkelt o prisvärt. ?

Enkelt, prisvärt. ?

Mer reklam om er!