Omdömen

1072 omdömen
Skriv omdöme

87% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
7.4/10
Kundvänlighet

1072 Omdömen

Anonymt

Jättebesviken, leveranstid på mina mattor var 6 veckor, jag valde att handla från dom pga bra omdömen och priset va en 50 lapp billigare än att handla i butik så jag körde.. dock ångrar jag mig i... Jättebesviken, leveranstid på mina mattor var 6 veckor, jag valde att handla från dom pga bra omdömen och priset va en 50 lapp billigare än att handla i butik så jag körde.. dock ångrar jag mig i efterhand att jag inte betalade lite mer och slapp så lång väntettid då gummimattorna skulle behövts snabbare, i övrigt så var mattorna bra o passformen stämdem så tack men ni bör bli snabbare år 2017...

pasformen stämde

sjukt lång leveranstid

Morgan Stenqvist

Bra service. Beställde fel mattor, företaget löste det kostnadsfritt utan krångel.

Positivt

Utmärkt kundservice. Snabb leverans. Hög kvalité.

Förbättringar eller förslag

Skulle vilja ha möjlighet till specialbeställningar. Egna mått exempelvis.

Lars-Åke

Tog kontakt för länge sen om mattor till bilen om de stämde, vilket de gjorde. Glömde beställa vilket jag gjorde för några veckor sen.
Beställningen var smidig

Positivt

Mattorna passar perfekt, nästan. Billigt och nog de enda i Sverige som har skålade mattor till min bilmodell

Kortare leveranstid.

Bilnisse

Helt ok.

sortiment

Verkar bra

Positivt

Blev väldigt positiv både vad gällde språk och produkt

Inget

Lasse

Dåligt.. har tagit mina pengar men inte levererat varorna

finns just inget

Förbättringar eller förslag

Leverera varor inte bara ta pengarna

Anonymt

Har ej fått någon info när leveransen skall komma än trots att det gått över 1 vecka

Jean-Pierre Beaugrand

Bra,snabb och leverera exakt den produkt vi beställd
Stor plus för extra mattan

Anonymt

Fungerar bra att handla ifrån

Positivt

Lätt att hitta rätt produkt

Förbättringar eller förslag

Möjlighet att förstora bilder och se dem i rätt färg

Anonymt

Idiotiskt att skicka ut en undersökning innan kunden (jag) fått det jag beställt.